Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Nova pretkolekcija za sezonu jesen/zimu 2021. brenda KARL LAGERFELD

Bomber jakna, haljina, suknja
06. 07. 2021.

Ženska pretkolekcija Karl Lagerfeld za sezonu jesen/zima 2021. je inspirisana jednim od omiljenih mesta Karla Lagerfelda: Biarritz u Francuskoj. Karl je često posećivao to područje i uživao u svojoj drugoj rezidenciji, velelepnom imanju i svojoj kući za odmor zvanoj El Horria. Ipak, Karl Lagerfeld nikada nije istinski odmarao od svog posla, te je odlučio da sagradi foto-studio na imanju, gde je snimao mnoge modne kampanje. 

Atlantski okean i elegancija na svakom koraku - može li bolje? Ovaj raj na obali je mesto dobrog življenja, opuštanja, kulture i kreativnosti. Biarritz je mesto inspiracije, a njegov beach-chic je prenesen na kolekciju u vidu ležernih i udobnih odevnih komada, jarkih boja i šara inspirisanih dezenima plažnih suncobrana. Osetite raspoloženje koje odiše duhom leta u mestu koje je Karl veoma voleo. 

Pogledajte šta je novo u N Fashion ponudi iz nove Karl Lagerfeld pretkolekcije za sezonu jesen/zima 2021. 
 

Ženska haljina Karl Lagerfeld sa vezenim brendingom

Must have haljinu od čistog pamuka karakteriše klasični Karl Lagerfeld vez po čitavoj tkanini. Gornji deo ove bele haljine je poput košulje na preklop V izreza, a donji poput razigrane suknje do kolena sa pojasom koji doprinosi ženstvenosti. Savršena je za svaku priliku i prelazak iz letnjeg perioda u jesenji. 

Ženski mantil Karl Lagerfeld 

Klasični ženski mantil sa pojasom od iste tkanine je napravljen od mešavine pamuka i poliestera, za savršen jesenji stajling. Crna pletena traka sa Karl Lagerfeld brendingom se spušta po sredini leđa. Ovaj kamel ženski mantil, u koji je utkana elegancija i doza šarma, je idealan za hladnije vreme. Prošetajte francusku modu prvom prilikom, fotkajte se i označite nas na Instagramu.

Karl Lagerfeld ženska bomber jakna u kombinaciji sa suknjom jedinstvenog printa

Sportsku, mrežastu bomber jaknu karakterišu našivene trake duginih boja na rukavima, kao i dvostruki mrežasti materijal od kojeg je napravljena. Sekvencijalni brending se pojavljuje na rukavima, kao i na prednjem levom delu jakne, ne slučajno u predelu srca, što dodatno potpisuje ovu Karl Lagerfeld bomber jaknicu. Na prednjoj strani ima dva velika džepa, ranfle na struku i rukavima, kao i jednostavnu bomber kragnu na vratu. 

Bomber jaknu kombinuj sa suknjom, jedinstvenih nabora i šarenog printa, napravljenom od 100% recikliranog materijala. Možeš je pronaći ovde pod nazivom ženska suknja Karl Lagerfeld Check Printed Pleat Skirt

Ženski duks Karl Lagerfeld sa kapuljačom

Ključni komad jesenjeg ormara je regular fit duks sa kapuljačom od 100% viskoze. Pečat mu daju centralne višebojne pruge, kao i atraktivni, polukružni brending na grudima. Osim kapuljače, ovaj Karl Lagerfeld ženski duks na sebi ima učkure za podešavanje širine oko vrata, kao i ranfle na rukavima i struku. 

Kako ti se dopada nova Karl Lagerfeld pretkolekcija? Sve proizvode pretkolekcije možeš pogledati ovde u N Sport internet prodavnici, a pročitaj još o Karl Lagerfeldu u tekstu Karl Lagerfeld: Fuzija stila i udobnosti obuće.

Da li je možda Biarritz tvoja sledeća destinacija?

 

podeli