Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


obuća, leto

Koju obuću muškarci nose tokom leta?

16. 06. 2022.

Deluje da žene imaju više izbora, ali zaista postoji širok izbor obuće koju muškarci mogu nositi tokom leta. Fashion brendovi vam neće dati da se zavarate. Karl Lagerfeld, Harmont&Blaine, Replay i drugi su pripremili svoje izbore za muškarce ovog leta. Izgleda kao da je svako leto sve toplije, pa se tome prilagođavaju i proizvođači i brendovi obuće. 

U zavisnosti od prilike, potrebno je imati formalne i možda manje formalne cipele. U N Fashion ponudi vas čekaju ravne cipele, špagerice i mokasine, ali i dobre stare bele patike. 
 

Muške patike za leto


Tommy Hilfiger tako jedinstveno ume da koristi boje svog brenda! Plava, crvena i bela boja su savršen sklad koji ćete uvek pronaći uz ime Tommy Hilfiger. Na fotografiji se nalaze bele muške patike, koje su sasvim kožne i neverovatno udobne. 

Iako su bele patike favorit i must have za svaku osobu tokom leta, sasvim smo otvoreni i za druge boje. Pogledajte i maslinaste Bogner Sarajevo patike, koje na prefinjen način zadržavaju eleganciju, iako nisu sasvim bele. Pored njih, otkrijte i urbane Replay muške patike za leto.

Muške špagerice/espadrile za leto


Na fotografiji se nalaze muške špagerice Replay Cabo Mesh. Lice i postava su napravljeni od pamuka, a đon je od gume. Taj crni kanap oko đona je dekorativnog karaktera. Espadrile/špagerice nije teško održavati, ali je potrebno znati kako da ih očistite bez da ih oštetite. Sve ćete pronaći u tekstu Šta su espadrile?

Taj kanap, odnosno uže, je zaista glavna odlika epsadrila. Većina špagerica na koje ćete naići uopšte neće imati pertlice. To je ono što im daje tipičan izgled nalik na papuče. Bićemo slobodni da kažemo da su espadrile ili špagerice laganija varijanta mokasina. 

Muške mokasine za leto

 
Na fotografijama možete videti bež i teget muške mokasine od brendova Harmont&Blaine i Karl Lagerfeld. Male su razlike ova dva modela. Prvo, tu su rebrasti naspram ravnog đona, a drugo je boja. Muške mokasine sa fotografija su kožne, lako se obuvaju i imaju diskretni logo svog brenda.

Muške mokasine su fantastični komad koje svaki muškarac treba da ugradi u svoju garderobu. Praktične su i mogu se koristiti u mnogim različitim okruženjima i situacijama. Omiljena karakteristika je upravo slip-on, odnosno možete ih lako obuti, jer nemaju pertle. 

Muške mokasine se danas prave od raznih tkanina, uključujući platno, antilop i kožu. Iako većini ljudi sve muške mokasine izgledaju isto, to su različiti komadi. Mogu se nositi u bilo kom ležernom okruženju i odlično se slažu i sa košuljama i majicama, farmerkama, kargo pantalonama, pa čak i šorcevima. 

Zapamtite, - što je cipela sjajnija, to je formalnija. To je odličan vodič kada se pitati šta obuti za priliku? Samo razmislite koliko je fomalna prilika i pogledajte u svoje izbore. Pravi par će vam se brzo otkriti.  

Pravilo za koje verujemo da treba da se poštuje jeste da, iako ležerne, mokasine treba da odgovaraju ne samo prilici, već i boji i materijalu vašeg kaiša (ako ga nosite). Kaiš, torbica, obuća - sve su to okviri vašeg celokupnog izgleda. 
 

Podelite