Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, obuća, torbe

Mladost, zanatsko umeće i prefinjenost kože: italijanski Tosca Blue

29. 12. 2022.

Kao i do sada, N Fashion donosi nove brendove u svoju ponudu, a od sada je tu i Tosca Blue. Italijanska pozadina i klasici koji ne izlaze iz mode, već samo modu dopunjuju u njenom punom sjaju, su definicija brenda Tosca Blue. Saznajte kako je sve počelo, dokle je došlo i šta se nosi ove zime.

Giacomo Ronzoni je 1978. godine osnovao kompaniju Minoronzoni Srl u Bergamu, specijalizovanu za proizvodnju kožne galanterije. Otprilike u isto vreme, ležerni modni stil je pogodio Evropu, stvarajući fenomen koji je prešao od odeće do stila života: vreme kada su farmerke postale popularne, a konzumerizam je dao oživeo novi trend. 

Virginia Tosca Blue je ćerka Giacomo-a Ronzoni-a koja je rođena 1998., baš kada se rodila ideja Giacomo-a da stvori liniju aksesoara. Ubrzo, brend se visoko pozicionirao na svetskom tržištu, a sve zbog mladalačke prirode. Dakle, skupa na jednom mestu zanatsko umeće, mladalački trendovi, funkcionalni dizajn i posebna pažnja na prefinjenost kože kao materijala. Sve ovo čini brend omiljenim među mladom publikom i onima koji se tako osećaju.
 

Italijanske ženske čizme Tosca Blue 

 
Fotografije iznad su samo deo nove kolekcije za predstojeću zimu. Italijanske kožne čizme sa dozom modernog stila su pun pogodak kada želite da nosite kvalitetne i čizme u trendu. 

Sa leve strane se nalaze kožne, italijanske, Tosca Blue čizme sa štiklom, sasvim crne boje i sa ukrasnim lancem. Štikla je niska, ali široka i stabilna, te nema bojazni od težine hoda. Ostatak đona je kvalitetno postavljen i pruža udobnost pri svakom koraku. Dubina čizmi je do iznad članaka, a preko kojih padaju tri lanca. Sa unutrašnje bočne strane nalazi se rajferšlus koji omogućava lako otkopčavanje i zakopčavanje čizmi. Mogu se nositi uz farmerke, pantalne, suknje i haljine i to svakog dana ili u posebnim prilikama. 

Sa desne strane se nalaze ravne kožne, italijanske, Tosca Blue čizme za svaki dan. Imaju visoki, platformasti đon i sasvim su crne boje. Jezičak je ukrašen velikim cirkonima. Njihova dužina je do iznad kolena, a preko gornjišta, od risa do ivica se nalazi ukrasni i funkcionalni cibzar. Glavna pomoć pri obuvanju je elastična traka sa bočne strane u chelsea boot stilu. Nosite ih svakog dana. 

Italijanske ženske torbe Tosca Blue

 
Obe torbe sa fotografija iznad su kožne Tosca Blue torbe. Takođe, obe imaju upečatljiv Tosca Blue logo sa prednje strane, gde je i kopča. Obe se otvaraju na preklop i u unutrašnjost imaju dovoljno mesta za sve što uvek nosite sa sobom i pri ruci. Zelena torba se može nositi preko ramena pomoću kaiša i lanca, a crna torba isto tako, uz pomoć kaiša. 

Uz torbe Tosca Blue ćete zasigurno ostaviti dobar utisak gde god da se pojavite.

Kompanija Minoronzoni ima svoja četiri brenda, od kojih je jedan i Tosca Blue. Oni se vode filozofijom da uvek nude proizvode visokog kvaliteta. Pored toga, brend ne propušta prilike koje donosi popularna kultura i u toku je sa trendovima. Brilijantna intuicija, strast prema modi i aksesoarima - sve to čini ovaj brend liderom na tržištu.

Tradicija, pažnja ka detaljima i težnja za kvalitetnim materijala su obeležja koje Minoronzoni i Tosca Blue nude svojim kupcima u kombinaciji sa ekskluzivnim stilom i potpuno italijanskim dizajnom. Celokupnu ponudu pogledajte ovde.
 

Podelite