Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


aksesoari, dodaci, izgled

Aksesoari/dodaci naglašavaju izgled

23. 06. 2022.

Aksesoari ili modni dodaci su značajni za kreiranje potpunog izgleda. Uloga aksesoara je veća nego što deluje. Eksperimentišući sa kaiševima, torbama, šalovima, naočarima i šeširima, stvaramo potpunu sliku. Dodaci treba da dopunjuju jedno drugo. 

Pomoću aksesoara ili modnih dodataka možete da naglasite svoju ličnost. Dodatak koji nosite često ljudima daje sažetak vašeg opšteg stila i stiču prvi utisak o vama samima. Odelo ne čini čoveka, ali govori mnogo o njemu. 

Izbirljivi smo kada kupujemo odeću za sebe, zar ne? Neka vam ovaj tekst pomogne da bolje razumete aksesoare i otkrijete šta se to krije u N Fashion ponudi ovog leta.  
 

Torba i novčanik 


Reč moda više nije zaglavljena samo u šik odeći i elegantnim cipelama. U novije vreme, uz odeću, veoma su važni dodaci. Čak i lepa torba može doneti iznenađenje celom izgledu. Torba je možda i najvažniji dodatak u modnoj industriji. Uz kvalitetan capsule wardrobe dodajte i kvalitetne torbe.

Postoje razne vrste torbi: clutch, tote, camera bag, satchel i druge. Neke su namenjene za dnevnu varijantu - sa puno aktivnosti ili jednostavnu šetnju i šoping, kao i za večernje prilike. 

Torba je veoma važan dodatak jer služi funkcionalnoj svrsi. Uopšteno, torbe se kupuju uz cipele, da se slažu jedna sa drugom. Mada, ni to više nije pravilo. Važno je samo da znate da iznesete celu zamisao oko vašeg izgleda.

Uz torbu se neretko kombinuje novčanik. Neretko ćete uz torbu, na poklon dobiti novčanik. Baš takva je i Guess satchel torba uz koju dobijate manju torbu za novac ili druge sitnice. 

Kaiševi


Kaiš je dodatak koji se nosi oko struka i pomaže da se zategne struk odeće. Da, to jeste prvobitna i funkcionalna svrha kaiša, ali danas se može nositi i na uske pantalone. U tom slučaju uloga kaiša prelazi iz funkcionalne u dekorativnu. To može biti dodatak kojim povezujete gornji i donji deo odeće, koji vam se slaže uz cipele ili torbu. Postoje različite vrste kaiševa, a naš asortiman ženskih kaiša pogledajte ovde.

Kada nosite kaiš kao modni dodatak, pobrinite se da se on vidi. Dakle, u dekorativne svrhe nosite kaiš sa upasanom majicom, džemperom ili košuljom kako bi se istakao i postao začin celokupnom izgledu. 

Ešarpe


Kratke ešarpe oko vrata su poseban detalj na modernim damama. Kratka ešarpa oko vrata nema samo ulogu da štiti od vetra, već se može nositi i kao dodatak tokom šetnje na letnoj vrućini. Na fotografiji se nalazi Tommy Hilfiger svilena ešarpa.

Uvek je pametno uložiti u visokokvalitetan i moderan svileni šal. On je prefinjen i vanvremenski, pruža vam ženstveno-sofisticirani izgled. 

Uparivanje odeće sa pravim dodacima za pravu priliku je uvek zabavno i uzbudljivo. Ako želite da oživite izgled svoj redovni izbor odeće, dodaci poput torbi, kaiševa, kačketa i ešarpe će vam pomoći u tome. Svakako, ne želite da izgledate kao okićena jelka, stoga pažljivo sa detaljima. Starajte se za kvalitet i efekat, a ne za broj akseosara na sebi. U ovom slučaju važi pravilo manje je više. Uz pravilan izbor dodataka možete svakog dana izgledati primećeno. 

Ovo su samo neki od akseosara koji dopunjuju vaš izgled. U N Fashion internet prodavnici pogledajte i kape, kačkete, rančeve, priveske.
 

Podelite