Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Zahtevi na koje helanke za teretanu moraju dati dobar odgovor

HELANKE, TRENING
25. 02. 2021.

Helanke za teretanu možda izgledaju kao jednostavni odevni predmet, ali pronaći pravi par helanki koji stoji na mestu, super izgleda kad se obuče, koji nudi optimalnu udobnost i podržava različite vežbe - može biti teže nego što se čini.

Srećom, na tržištu postoje odlični primeri, samo ih je potrebno pronaći. Ranije su se helanke nosile ispod odeće, da bi ugrejale noge ili ih zaštitile od ujeda insekata (kod ljudi koji su radili u polju). Moda, kao i uvek, ima tu moć da odevne predmete iz različitih sfera života oživi tako da se mogu nositi u više prilika.

Najčešće ih nose žene, ali nije neuobičajno videti helanke na muškarcima koji trče ili se bave biciklizmom. Previše su opuštene da bi bile dobar izbor za posao ili kancelariju, ali pitajte bilo koju ženu - kad god može obući će helanke pre nego pantalone.

Daćemo vam nekoliko saveta za izbor najboljih helanki za teretanu.
 

Šta helanke čini pravim izborom za teretanu?


Tvoja oprema za teretanu mora biti čista i suva, bez obzira na to kakve vežbe izvodiš tog dana.

Možda najvažnija stvar jeste u tome da se u helankama za teretanu osećaš dobro. Dobre helanke bi trebalo da ti pruže dodatno samopouzdanje kada ulaziš u teretanu. Vodi računa o tome da kupiš pravu veličinu - kada ih isprobaš, odmah i čučni. Ukoliko je taj pokret izveden nesmetano, bez žuljanja ili usecanja, to je tvoja veličina.

DIZAJN I UDOBNOST

U većini slučajeva, za teretanu se biraju helanke sa visokim strukom. Ovakav stil omogućava dodatnu podršku oko stomaka, te se dobija zategnuta linija. U helankama visokog struka nećeš morati da gubiš vreme na nameštanje helanki dok treniraš, već ćeš maksimalno moći da se posvetiš treningu i vežbama.

Helanke sa visokim strukom se odlično kombinuju sa stilizovanim crop-top majicama odnosno sportskim grudnjacima. Možete pokazati mali deo struka i tako napraviti cool izgled u teretani.

Dodatno, ukoliko su vam helanke dugačke do članaka, to odaje vizuelni utisak izduženih nogu i visine.

DUŽINA HELANKI

Helanke dolaze u različitim dužinama kako bi pristajale različitim vežbama i preferencijama. Dugačke helanke nude potpunu pokrivenost i utopljavaju te, posebno kada vežbaš napolju tokom hladnih dana.

Malo kraće od dugačkih su helanke 7/8, koje stidljivo otkrivaju članke, baš kao ove sa slike. Ova dužina helanki je postala popularna, jer nudi više slobode. Za opušteniji osećaj odaberi 6/8 koje su bolji izbor za trening napolju tokom toplijih dana.
 

PUMA helanke za teretanu


Dva popularna modela koja svakako privlače pažnju su helanke sa slike. Klikni na njih i odvešće te na ponudu na sajtu N Sport.

Evide narandžaste helanke, kao i bele sa tigar šarom, imaju visoki struk i dugačke su do članaka. Osim u teretani, možeš ih kombinovati sa cool majicama ovog proleća i PUMA patikama iz N Sport ponude. a uz PUMA patike si uvek fancy.

Helanke za teretanu ti pomažu da se osećaš zadovoljno tokom treninga, a i posle treninga. Ukoliko si početnik, treniraj svakog dana po 30 minuta i već kroz nedelju dana ćeš osetiti benefite treniranja. Da li je to trčanje, teretana ili samo šetanje - aktivnost nikad ne preskači.

podeli