Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


jesen, mokasine

Vreme je za jesenje mokasine/loaferice

27. 09. 2023.

Ultimativna jesenja obuća za moderne žene su ravne cipele - mokasine! Misterija zvana Šta da obujem danas koja je simptom prelaznog vremenskog perioda odlazi u zaborav. Ova izvanredna obuća donosi najbolje od svega: blagu potpeticu, glomazni stil i eleganciju. Popularan naziv je i loaferice od engleskog loafer što je obuća bez vezivanja, koja se obuva laganim spustom stopala u obuću.

Jesenje mokasine se mogu nositi po suvom vremenu, zbog svog poluotkrivenog gornjišta, ali i po kiši zbog svog glomaznog đona i potpetice. Najbolje od oba sveta staje u jesenje mokasine. 

Sada u N Fashion prodavnici možete pronaći jesenje mokasine od više stranih brendova, a nekima ćemo posvetiti pažnju u nastavku testa. Pogledajte najnovije Tosca Blue, Steve Madden, Liu Jo i Paciotti ženske mokasine. Celokupnu ponudu pogledajte ovde.
 

Tosca Blue jesenje mokasine


Počnimo od favorita - Tosca Blue Mocassino Jungle! Toliko priča i inspiracija bude ove jesenje i zimske mokasine. Osnovna i nezaobilazna karakteristika jesu glomazni đonovi sa potpeticom. Čitavo gazište ima ureze, a silueta prati zaobljeni oblik sa prednje strane koja čini korak stabilnim. Ovo su mokasine na koje se možete osloniti.

Noć i zvezdano nebo - to je opis našeg jesenjeg favorita. Čitave su prekrivene sitnim cirkonima koji se presijavaju na svetlosti. Inspiracija blistavih dijamanata i besprekorne zvezdane prašine odnosi misli dalje u romantičnu večernju priliku. Zablistajte u Tosca Blue mokasinama koje su sasvim crne boje, lako se obuvaju i imaju traku preko risa sa prednje strane.

Steve Madden jesenje mokasine


Pobednica visokih mokasina su Steve Madden mokasine. Obratite pažnju na značajnu visinu pete i čitave platforme koja dodaje na visini. Srazmerno visini, dobile su svoje ureze koji održavaju stabilnost svakog koraka. Udobnost je i ovde zagarantovana, kao i lako obuvanje i izuvanje. 

Nežna bež boja krasi gornjište koje ima reljefnu šaru kože guštera. Teške jesenje boje možete razbiti bež mokasinama od američkog brenda Steve Madden. Iskoristite ih u kombinovanju sa pantalonama i haljinama, a nosite ih svakog dana, u gradu, na poslu ili u večernjem izlasku.

Liu Jo jesenje mokasine


Ekstravagantne Liu Jo mokasine će biti centar vašeg izgleda. Efektna i tamna nijansa bež boje upotpuniće monohromni jesenji izgled. Naizgled, platforma sa potpeticom je standardnih dimenzija, ali baš se u tome krije ekstravagancija. Ipak se još jedan centimetar nastavlja ka gornjištu, koji je vizuelno odvojen od same platforme i na njemu je u nizu ispisano ime brenda. 

Liu Jo je brend koji uspešno naglašava detalje, pa je tako prepoznatljiva traka preko risa ovog puta spuštena više nego inače. Sa gornje strane nalazi se zlatna kopča koja se sjajno naslanja na tamnu nijansu osnove. Nosite ih svakog dana, kada je suvo i kada je mokro vreme.

Paciotti 4US jesenje mokasine


Crno-bela kombinacija je trend koji će se iz leta preneti na jesen, pa su u tim nijansama i pravljene ove ženske Paciotti 4US jesenje mokasine. Da budemo precizniji, mokasine sa fotografije su bež boje i kao takve se naslanjaju na letnji trend. Platforma je crne boje, standardne veličine, ima potpeticu i blago zakrivljenje sa prednje strane. Na gornjištu je zlatna 4US kopča koja sugeriše boju nakita koju možete kombinovati. 

Jesenje mokasine su sjajna ravna obuća koja vašem izgledu daje eleganciju i rešava nedoumicu o idealnoj obući za prolazno vreme. Taman kada biste da iskočite iz letnjih sandala, a nije još stiglo vreme za čizme - tu su jesenje mokasine. Kombinujte ih uz nove Guess ženske torbe: Satchel, Tote i Shoulder Bag.
 

Podelite