Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


torbe, novo

Nove Guess ženske torbe: Satchel, Tote i Shoulder Bag

28. 08. 2023.

Jedan od najpopularnijih brendova kod nas je upravo Guess! Različiti oblici i dezeni, ali sve u istom i dobro poznatom Guess stilu. Već znamo da su devedesete uticale na Guess i da su omiljeni brend milenijalki - brend prati trendovi i nova kolekcija je stigla u N Fashion!

Relativno mladi brend nam dolazi iz Amerike i donosi dozu seksipila, elegancije i laganog stila života. Clutch, Camera Bag, Satchel, Crossbody, Tote torbe, velike i male, sa ručkama ili bez, za nošenje preko ramena ili dijagonalno - u svim opcijama dolazi nova kolekcija. Vedrije boje za preostale sunčane dane, ali i zemljane za nadolazeće jesenje dane. 

Izdvojili smo favorite u stilu Satchel, Tote i Shoulder Bag torbi i u nastavku vam predstavljamo razlike i prednosti istih!
 

Guess Satchel torbe 


Na fotografijama iznad se nalaze dve moderne Guess torbe napravljene u satchel stilu. Šta to zapravo znači? Satchel torba je torba srednje veličine koja ima svoju jasnu strukturu, ravno dno i dve kratke ručke na vrhu. Po svom stilu mogu asocirati na aktovke, one torbe sa dokumentima koju često nose poslovni ljudi. Ipak, satchel torbe imaju često i podesivi kaiš za nošenje preko ramena. Baš je takva Guess Rea High Society Satchel torba koja kombinuje klasični Guess til sa sada modernim širokim kaiševima za nošenje preko ramena. 

Pored ove torbe, na fotografiji desno nalazi se Guess Katey Luxury Satchel torba. Ona je sasvim bež-braon boje sa zlatnim detaljima i deluje sofisticirano i moderno.

Izvor fotografije: guess.eu

Guess Satchel torbe možete nositi dijagonalno preko tela ili ih okačite na jedno svoje rame. Unutra ima mesta za nekoliko vaših stvari i za ove torbe se može reći da su prostrane. Verovatno ih zato dame obožavaju, jer deluju kompaktno, a u njima se nalazi mnogo sitnica. 

Guess Tote i Guess Shoulder Bag torbe


Tote torba je velika torba i u nju stvarno staje sve što vam treba tokom dana. Tote torbe imaju veliki otvor i dve paralelne ručke koje izlaze iz otvora torbe. Tote torba može i ne mora imati cibzar na vrhu. Baš ova Guess Noelle Noel torba ima i privezak kao ukras koji visi sa ručke, sa prednje strane. Ovo je torba koja je dizajnirana za nošenje u dnevnom izlasku ili na putu do kancelarije. U nju će stati baš sve, kako laptop, tako i vaša užina.

A za večernje izlaske, odaberite Guess Katey Flap Shoulder Bag! Ova mala zelena torba sa zlatnim detaljima će upotpuniti svaki vaš večernji izgled! 

Shoulder Bag iliti torba za rame je manja torba od Tote torbe. Ova mala torba je obično ono na šta ljudi pomisle kada se priča o torbama. Shoulder Bag nema ručke, već samo jedan kaiš, a dno može i ne mora biti ravno. Cela suština se svodi na taj jedan kaiš ili lanac koji omogućava nošenje torbe preko ramena - što i samo ime asocira. U ovu torbu ne staje sve, ali sjajna prilika da je nosite je kada idete u šoping i trebaju vam slobodne ruke. Okačite malu torbu oko sebe i slobodnim rukama birajte stvari, namirnice ili držite dragu osobu za ruku - tokom večernjeg izlaska.

Da li ste već odabrale svoju novu omiljenu Guess torbu? Celu novu kolekciju pogledajte ovde.

 

Podelite