Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


čizme, brend, kvalitet

UGG Classic Clear kao novi imperativ

26. 11. 2021.

Kada je u pitanju moderna, vrlo topla i vrlo udobna ženska obuća, pripadnice lepšeg pola zasigurno neće smetnuti sa uma UGG čizme. UGG brend je jedan od najtraženijih tokom hladnih dana. Kao dokaz ovome govori u prilog da ih nose i mnogobrojne poznate ličnosti među kojima su dobro poznata Sarah Jessica Parker i Blake Lively.

UGG brend predstavlja obuću napravljenu od ovčije kože poreklom iz Australije i Novog Zelanda. Sve je započelo davne 1978. godine, kada se australijski surfer Brajan Smit preselio u južnu Kaliforniju sa svojom neostvarenom idejom. Dizajnirajući proizvod različit od bilo kojeg drugog do tad, od njegovog omiljenog materijala – ovčje kože – nastala je klasična originalna UGG čizma. Ovaj malo čudan termin “UGG” nastao je u Australiji i koristio se za obuću koja je služila da utopli stopala onoga ko je nosi. Sredinom 80-ih, UGG je postao simbol kulture. Usvojen od strane modne elite, a potom i sveta, brend se od tada proširio na dizajn obuće, odeće, dodataka i kućnog pribora sa beskompromisnim stavom prema kreativnosti, kvalitetu i izradi.
 

UGG Classic Clear kolekcija


Topli iznutra i vodootporni spolja, novi UGG Classic Clear modeli vam pružaju najbolje iz oba sveta i posebno se ističu tokom najvećih pljuskova. Unapređujući legendarni UGG original, ovaj novi vodootporni klasik prati modu, obezbeđuje funkcionalnost i dobar osećaj – sve u jednom. UGG Classic Clear ženske čizme su laganog dizajna ali otporne na žestoke vremenske uslove čak na temperaturama i do -20°C. Ovo ih čini idealnim izborom za zimske i kišne dane u gradu, pružajući udobnost koju sada zaista možete videti zahvaljujući providnim vodootpornim gornjim delom koji pokriva mešavinu kovrdžave ovčije vune. Pogledajte sve UGG modele ženskih čizama u N Fashion online prodavnici.

Ono što ih takođe karakteriše jeste gornjište izrađeno iz jednog dela, tako da nema nepotrebnih šavova, kao ni mogućnosti propuštanja. Svi korišteni materijali u izradi modela su vodootporni. Ženske vodootporne čizme UGG Classic Clear poseduju 7mm debelu postavu izrađenu od 80% prerađene kvalitetne vune i 20% liocel materijala kao i 7mm debeo uložak koji se može ukloniti izrađen takođe od 80% vune i 20% liocel materijala.

Kvalitet UGG čizama


Kada neko želi da kupi originalne UGG čizme, veoma je bitno da zna osnovne činjenice koje karakterišu sve UGG modele. UGG čizme su izrađene od ovčije kože sa prišivenim runom. Neki UGG modeli imaju sintetički đon koji je obično izrađen od etilen-vinil acetata (EVA). Kvalitet same ovčije kože omogućava apsorbciju vlage i omogućava cirkulaciju vazduha, održavajući time temperaturu stopala u normali. Za izradu unutrašnjosti UGG modela se koristi prerađena originalna vuna. Pored nje se koristi i Lyocell materijal poznat i kao Tencel® materijal. Lyocell predstavlja napredno vlakno, proizvedeno od 100% celuloze iz drvene pulpe. Ovaj materijal karakterišu mekoća, luksuz i prozračnost. Izuzetno je nežan i prijatan u dodiru sa kožom i odlično upija znoj i vlagu i ravnomerno je vraća u prostor. Takođe poseduje visoku otpornost na trošenje u suvom i mokrom stanju.

Cena prati kvalitet i nemoguće je pronaći veoma povoljne originalne UGG čizme. U istoriji ovih proizvoda su se pojavljivale i neke varijante izrade od drugih vrsta koža. Međutim, takvi modeli su smatrani “lažnim” modelima, jer nisu nudili čak ni sličan izgled, niti kvalitet za nižu cenu. Na kraju krajeva, takvi modeli nisu uspeli da prevare ni poznate ličnosti i ljubitelje mode, te prodaja originalnih UGG čizama nije mnogo opala.

A pored visokog kvaliteta, nikako se ne sme zapostaviti činjenica njihovog lakog uklapanja u razne fashion trendove i lakog kombinovanja sa raznim odevnim kombinacijama. Zašto je ovo važno, pročitajte u našem blogu. Ovo je verovatno glavni razlog tolike popularnosti UGG čizama.

N Fashion je jedan od online prodavaca UGG čizama koji zaista prati trendove ovih modela i nastoji da zadovolji kupce pružajući im maksimalni kvalitet obuće, pa otuda i dostupnost nove kolekcije UGG Classic Clear modela.
 

Podelite