Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


čizme, zima, brend

Trussardi čizme nisu samo još jedne zimske čizme

01. 11. 2021.

Trussardi zimske čizme i torbe su neprolazni komadi. Ako volite potpuno crne ili tamne kombinacije u hladnim mesecima koji su pred nama, niste sami. Danas postoji mnogo modnih blogerki i entuzijasta koji vam mogu dati nove ideje kako da kombinujete stvari za hladne dane. A uz Trussardi svaka kombinacija se lakše uklapa.

Tamne boje su jednostavne, šik i često čine većinu boja zimskih stvari, mada ne obavezno. Ali, svako ima bar jedan komad crnog zimskog komada: crne čizme, crni kaput, crna jakna, crni džemper, crna torba… 

Oblačiti se u crno je praktično, jer na neki način pruža sigurnost da izgledate odlično - sve boje na vama se slažu. A ako vam u jednom trenutku crna boja dosadi, možete ceo izgled razbiti kaputom, torbom, šalom ili čizmama druge boje.
 

Trussardi za žene


Pedesetih godina, nije postojala žudnja za dodacima u odevanju, pa su proizvođači plasirali modu tako da je bitno da se stvari kombinuju. Veruje se da je tako nastao trend kombinovanja odeće, posebno sa aksesoarima. Trend je ubrzo zaživeo širom Amerike i Evrope, pa su žene počele da kupuju i nose torbe i cipele u istoj boji. 

Za sve pobornice uklapanja istih boja obuće i aksesoara, posebno čizama i torbe, stigle su nove Trussardi ženske čizme New Combat Boot Leather. Na sebi imaju čvrst đon, potpeticu, pertle i kaiš. 

Sa visinom do iznad članaka, ove crne ženske čizme se sjajno uklapaju sa suknjom ili haljinom, tako da ih možete proštetati sa samopouzdanjem. Na fotografiji pored je crna ženska torba Trussardi Lily Tote u koju može stati sve što vam je potrebno tokom dana. 

A ukoliko ne želite obavezno da uklapate boje, odaberite belu žensku torbu Trussardi Tulip.

Trussardi za muškarce


Na fotografijama su dva različita modela muških Trussardi patika. Oba modela su deo kolekcije jesen/zima 2021. Plitke crne patike sa belim đonom Trussardi SNK Yrias LTX su odlične kada želite da ih kombinujete uz farmerke ili pantalone, kada odlazite na važan događaj, svečanost ili na posao. 

Sa druge strane, plitke muške braon patike sa mrežastim gornjištem Trussardi Pentas Nylon su pogodnije za aktivan dan. Možete ih kombinovati uz farmerke ili trenerku za opušteniji svakodnevni stil.

Hrt je simbol brenda Trussardi


izvor: Instagram nalog trussardi

Dante Trussardi je osnovao svoju fabriku 1911. godine. Počeli su od fabrike koja je proizvodila i distribuirala luksuzne rukavice. Za samo nekoliko godina, stalno usavršavanje tehnike obrade kože učinili su Trussardi jednom od najistaknutijih firmi na međunarodnom tržištu aksesoara, do te mere da su ubrzo postali zvanični dobavljač kraljevske porodice

Šezdesetih, unuk Nicola Trussardi je diverzifikovao ponudu. Njegova vizija je bila da stvori brend koji će obuhvatiti svaki aspekt života, uvek težeći najvišim standardima. Logo Trussardi brenda je pas rase hrt i kao takav postoji od 1973. godine. Ono je simbol agilnosti i energije i napravio je revoluciju u međunarodnom modnom sistemu, ostavljajući neizbrisiv trag na ukuse tog vremena svojom sofisticiranošću, prefinjenošću i manijakalnom pažnjom na detaljima.

Sa ovako definisanim znakom, Trussardi počinje da pravi torbe, kofere i malu kožnu galanteriju. Sa iskustvom od preko sto godina, Trussardi je jedan od najkreativnijih i najnaprednijih italijanskih brendova na svetu.
 

Podelite