Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Tri Guess suknje koje možeš obući za Dan zaljubljenih

GUESS, SUKNJE
12. 02. 2021.

Dolazi još jedan Dan zaljubljenih, a sa njim i nova odevna kombinacija. Predlažemo tri Guess ženstvene suknje koje će istaći tvoju lepotu za ovaj poseban dan. Dok je budeš isprobavala, slikaj se, objavi i označi nas na Instagramu.

Postoji mnogo stilova koji podržavaju suknju kao odevni predmet, i može se učiniti da je reč suknja nedovoljna da bismo znali na koji stil se misli u datom trenutku. Za početak dugačka široka suknja i mini kožna suknja su dve potpuno odvojene stvari i pripadaju različitim stilovima. Pored duge i kratke, tu su i suknje do kolena, do poda, lepršave, “olovka”, modeli sa prorezom…

Svaka je imala svoj popularni period u prošlosti, a moda se uvek vraća.

Nije neobično videti da se danas nose sve vrste suknji, a njihova glavna razlika je u tome što se ne nosi svaka u istoj prilici. Suknje zahtevaju više pažnje, mnogo više nego pantalone. U zavisnosti od dužine, pojavljuju se dodatne stvari na koje morate paziti, kao što je sedenje.

Na sve ovo, javljaju se oprečni komentari i zaključci. Žene su podeljenog mišljenja - da li su suknje praktični ili nepraktični komad odeće? Ko je za, a ko je protiv?
 

Guess suknja srednje dužine


Stil suknje srednje dužine je dovoljno svestran da bude ležeran i pogodan za različite prilike. Kao što samo ime kaže, modeli srednje dužine su umereni, ni prekratki, ni predugački. Ovi modeli se najbolje kombinuju sa potpeticama i više odgovaraju ženama sa dužim nogama. Nekoliko laganih koraka istaći će vaš struk i siluetu od struka do kolena.

Guess Madiha je kombinacija “pencil” suknje i mini suknje


Popularna pencil suknja, ili u bukvalnom prevodu – olovka, je prava odlika ženstvenosti. To je uska suknja od struka do kolena. Volimo je zato što čuva stomak, ističe obline i ima savršenu dužinu do kolena, da se slobodno može hodati u njoj. Odlično stoji ženama sa dugim nogama.

Mini suknja je idealna za žene koje imaju telo oblika jabuke. Jedan od pametnih načina nošenja mini suknje jeste da preko ramena nabacite dugačak blejzer koji je zapravo duži od nje same. Tako dobijate stil razigrane odeće, jer od pozadi nećete otkriti o čemu se radi, a sa prednje strane možete da se igrate - da li ćete otkriti kratki kroj ili ne.

Suknja u pencil stilu, sa dužinom mini suknje, je ženska suknja Guess Madiha. Kako kombinovati Guess Madiha model? Uz jednobojnu majicu ili košulju, kao i uz sako.

Guess mini lepršava suknja

Lepršava suknja je ona koja je uska oko struka, a posle toga se rasplamsa. Nabrani, duži tip je izuzetno popularan i odličan za one oblike tela koji imaju šire bokove, jer se uglavnom ova suknja fokusira na uski struk.

Svi znamo šta su mini suknje. Noge su potpuno u fokusu, a dobro stoje i visokim i niskim devojkama. Očigledna seksualna priroda se može sakriti pametnim izborom gornjeg dela, na primer širokim blejzerom ili širokom majicom, kao što smo već spomenuli. Ipak, lepršava mini suknja se idealno kombinuje sa uskom majicom. Nema bojazni pri hodanju, neće menjati mesto, jer od struka pada na dole. Klikni na sliku i pogledaj ponudu.

Koju god da odaberete, nosite je sa samopouzdanjem!

podeli