Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Svetski i odvažni Replay

REPLAY, OBUĆA, PATIKE
23. 07. 2020.

Osamdesete godine su donele mnogo lepih stvari. Nekoliko posebnih događaja se odvijalo početkom osamdesetih godina prošlog veka. Princeza Diana i princ Charles su se venčali, a avgustu je MTV počeo sa emitovanjem. Michael Jackson je izdao jedan od svojih najpoznatijih albuma Thriller, a ono najvažnije jeste da je tih godina osnovan brend Replay. Sa svojih tridesetak godina postojanja, Replay obuću danas nose svi uzrasti žena i muškaraca. Ovaj svetski brend se od ostalih izdvaja po odvažnom dizajnu.

Inače, Replay je začet kao italijanski brend farmerica. Po svom džinsu su najpoznatiji, ali kreiraju i druge modne komade poput obuće. Svaki brend doživi promene tokom vremena, a iz kompanije navode da je Replay uz sve promene ostao dosledan svom identitetu. Zanimljivo je i to kako je Replay dobio ime. U nastavku ćete saznati više o muškim i ženskim Replay modelima obuće koje sada možete pronaći u N Sport internet prodavnici.
 

Ženska Replay obuća


Moderne, inovativne, udobne! Ove tri reči opisuju žensku Replay obuću. Ona je ili šik i sofisticirana ili praktična i udobna. Spremna da ispuni sve zahteve. Da li su u pitanju sandale sa visokom štiklom za privlačan i dinamičan izgled, ili su u pitanju svetle patike, Replay je uvek na visini zadatka. Osim svega toga, koriste kvalitetne materijale, pa budite uverene u vrednost ove obuće. Alessandra Ambrosio i Joana Small takođe nose obuću ovog svetskog brenda.

Leto je, a Replay papuče sa slike možete nositi kod kuće, u dvorištu, na plaži ili u neobaveznoj šetnji. Na slici su prikazana dva modela od kojih jedan ima niži profil, a drugi ima viši profil. Papuče nižeg profila su sive boje sa šljokicama i dokaz su kako Replay uspeva da sportski model oplemeni i učini ga još ženstvenijim. Papuče na slici desno su višeg profila, sa braon-crnom zmijskom šarom. Ovaj model je za nijansu elegnatniji od prvog. Koji vi birate?

Replay špagerice ili espadrile su bolji izbor od papuča za formalnije događaje. Možete ih nositi na poslu, u šetnji ili na proslavama. Ovde pogledajte celokupnu ponudu Replay ženske obuće.

Muška Replay obuća


Moderne, inovativne i udobne! Kao i kod ženskih modela, Replay ostaje dosledan onome što jeste. U pitanju su urbani oblici obogaćeni sportskim detaljima. Zanimljivo, zar ne? Upravo to jeste ono što ovaj brend smatra svojim identitetom. Ovi modeli su uvek primećeni zbog urbanosti koju nose u sebi. Fudbaler Neymar i drugi fudbaleri kluba Barselona su samo neki od ambasadora Replay brenda.

Ako se polako pripremate za jesenje dane, odlučite se za neke od muških Replay patika.

Muške patike Replay Astro sa slike su crne boje sa belim đonom. I ovde je Replay učinio da jednostavni model postane urbani dodatak svakoj odevnoj kombinaciji. Sa strane se nalazi logo brenda, a o kvalitetu obuće smo već govorili.

Kako do Replay obuće?

Pričamo o svetskom brendu, ali to ne znači da morate da obilazite njihove prodavnice širom sveta, već ih možete pronaći u našim prodavnicama. Olakšajte sebi i naručujte Replay obuću putem naše internet prodavnice. Ako se još uvek niste upoznali sa uslovima online kupovine, odgovore na najčešća pitanja možete pronaći ovde.

podeli