Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Replay patike za svaku priliku

REPLAY, FASHION, OBUCA
25. 10. 2019.

Replay patike zaista jesu patike za svaku priliku. Šik i sofisticirane, a ujedno praktične i udobne. Replay patike u ponudi N Sport web shopa ispunjavaju sve vaše zahteve, bez ugrožavanja stila.

Replay je, u pogledu obuće, bez obzira da li su u pitanju muške patike, ženske patike, ili patike za decu, oduvek pružao nešto drugačije. Vanvremenski dizajn uz sofisticiran stil bili su glavni osvajači tržišta širom sveta. Međutim, ni u jednom trenutku procesa kreiranja nečega novog i ekstravagantnog nije zaboravljena potreba da obuća bude udobna i prilagođena savremenom životnom stilu. Zato Replay patike možete koristiti kako za sport, tako i za posebne prilike. U zavisnosti od vašeg stila odevanja, Replay nudi sportsko-elegantne patike ili fashion patike, koje mogu ispratiti aktuelne svetske trendove.

Oslobodite se i prepustite se italijanskom vizionarstvu otelotvorenom u vidu Replay kreacija.
 

Ko stoji iza priče svima dopadljivog brenda Replay?


Osnovana 1981. godine u Italiji, Fashion Box S.P.A. kompanija predstavlja sinonim za najviše standarde kada je u pitanju moda već više od trideset godina. Inovativni stil, karakteristični italijanski dizajn i superiorni kvalitet predstavljaju temelje na kojima se gradi filozofija ove kompanije. Pored izrazite veštine i stručnosti, ovo su parametri koji su italijansku kompaniju učinili važnim igračem na međunarodnom tržištu kako pri dizajniranju tako i u proizvodnji teksasa, Replay patika, obuće i ostalih aksesoara.

Poslujući pod brendovima REPLAY i REPLAY&SONS, italijanska kompanija stvara, promoviše i distribuira odeću, aksesoare i obuću za muškarce, žene i decu. Kompanija posluje na svim evropskim tržištima, na bliskom istoku, u Aziji, u Americi i Africi.

Rođenje termina REPLAY

Reč Replay se bazira na konceptu “re-making”, “re-creating” i “re-elaborating”. Reč se svidela osnivaču brenda, Claudiu Buziolu, kada se ista pojavila na njegovom TV ekranu tokom fudbalske utakmice. Brend se tokom vremena razvijao u tom duhu, uzimajući najbolje iz prošlosti i dajući tome savremeni značaj.

Replay neprestano pruža autentičan i savremeni dizajn svojih proizvoda tokom više od trideset godina duge istorije.

podeli