Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Šuškavci su oduvek omiljena tanka jakna

jakna, šuškavci
30. 08. 2023.

izvor fotografije: bbc.com

Šuškavci su postali popularni na našim prostorima devedesetih godina, prateći trendove američke muzičke i filmske scene. Svi milenijalci će se setiti kako se oblačio Will Smith u sitcom seriji The Fresh Prince of Bel-Air. Zato što ovaj trend traje odavno, zato su šuškavci oduvek bili i ostali omiljena tanka jaknica.

Kada uočite da su zrele smokve i grožđe oko vas, to su prvi znaci da je letu kraj. Samim tim, opremanje za septembar i naredne vetrovite mesece može da počne. Šuškavci su tanke jakne koje su i funkcionalne i moderne, a upravo je sada vreme da odaberete svoju jesenju jaknicu.

Odabir šuškavca će zavisiti od potreba vaše aktivnosti i vremenskih uslova. Uzmite u obzir više karakteristika jakne da biste doneli pravu odluku. Ukoliko će vani biti oko 20 stepeni, treba vam tanki šuškavac, dok je deblji rezervisan za temperature oko 10 stepeni. Imajte na umu da što je izolacija manja, jakna je lakša. 

Sve šuškavce u N Sport prodavnici pronađite ovde.
 

Kada se nosi šuškavac?


Muškarci obožavaju da nose šuškavce svakog dana. To je najčešće zato što je ova jaknica lagana, funkcionalna i stilizovana. 

Penjanje na planinu može da bude sjajna prilika za nošenje šuškavca. Kada napustite sunčanu stranu i kada počne da pada mrak, ili naprosto nastupe oblaci, płanina brzo i neočivano spusti temperaturu. U ovim prilikama telo je pod adrenalinom, ali više nije toliko toplo i najbolje je obući tanku jaknicu odnosno šuškavac. Ukoliko ponovo nastupi trenutak da vam jaknica ne treba, lako je složite i odložite u ranac, jer ne zauzima mnogo mesta. 

Šuškavac može da se nosi svakog dana, sve zavisi od toga koje su vaše dnevne aktivnosti. Inicijalno, ova tanka jaknica čuva od vetra i spoljnih uticaja i pravi se u sportskom stilu. S tim u vezi, ako su vaše dnevne aktivnosti sportskog ili leisure životnog stila, šuškavac možete nositi svakog dana. Sjajna stvar je što se lako kombinuje uz sportske trenerke i majice, pa ne morate mnogo da razmišljate kada je stilizujete. 

Šuškavac nose muškarci, ali i žene


Šuškavac je sjajna jaknica koju možete obući posle treninga. Posebno za devojke, ukoliko trenirate u trenerci/helankama i u top majici, posle treninga samo nabacite jaknicu i spremne ste za polazak. Ovo je sjajna stvar ukoliko nemate mnogo vremena da se detaljno presvučete, a već žurite da se vratite u stan ili na drugo mesto. Dakle, možemo zaključiti da šuškavac jaknice štede vreme posle treninga!

U N Sport prodavnici možete pronaći mnoge lagane jaknice dizajnirane od svetskih brendova Puma, Adidas, Nike, Under Armour… Ovi brendovi sarađuju sa mnogim atletičarima širom sveta i razvijaju svoje proizvode da bi se prilagodili novim potrebama ljudi. Budite sigurni da će njihovi šuškavci ispuniti sve vaše zahteve funkcionalnosti i mode. Pročitajte i Under Armour za totalni fitness look.

Šuškavac se nosi kada duva vetar ili pada sitna kiša. Ono vas štiti od hladnog vazduha koji ćete vrlo brzo osetiti, pogotovo što ste se sada navikli na topli. Upravo su prelazni vremenski periodi sjajna prilika da se prehladite – odnosno treba biti oprezan. Naivno ophođenje prema zahlađenju će samo pokazati da je jaknica potrebna, pre ili kasnije. 

Volimo šuškavce zato što štede vreme, laki su koriščenje, ne zauzimaju mnogo mesta i lako se prenose. 

podeli