Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Under Armour za totalni fitness look

fitness, brend
28. 04. 2022.

Under Armour je američki brend sportske opreme koja proizvodi obuću, sportsku i ležernu odeću. U ovom blogu možete dobiti ideju za totalni fitness look uz ovaj brend. Ukoliko se bavite sportom, volite teretanu ili opušteni, svakodnevni stil, koristiće vam da pročitate nastavak ovog teksta. 

Sa svih strana možete pročitati koliko su fitness i zdrav život danas neophodni. Mnogo vremena provodimo sedeći, u zatvorenim prostorijama, a telo nam gladuje za aktivnošću. N Sport je pripremio širok dijapazon sportske odeće i obuće za fizičku aktivnost, ali ovog puta sa akcentom na Under Armour brend. Udobnost tokom aktivnosti je na prvom mestu u njihovoj sportskoj opremi.

Skroluj dole i naći ćeš više o samom brendu, a sad prelazimo na predloge totalnog fitness look-a za aktivne muškarce i žene.
 

Under Amour fitness look za muškarce i žene


Narandžasta majica kratkih rukava se može nositi tokom treninga u teretani, na trčanju ili pak tokom druge aktivnosti. Ova muška majica na sebi ima crni logo brenda, a idealno se kombinuje uz crni Rival Terry šorc. Za totalni fitness look su potrebne i odgovarajuće patike: predlažemo Charged Bandit patike za trčanje. Na sve ovo nabaci crni muški kačket i treniraj udobno, moderno i bez stresa.

A sada, ženski fitness Under Armour look.

Za trening je važna udobnost, pa je ovaj crni ženski top sa fotografije idealan, jer u njemu možeš da treniraš bez brige i bez razmišljanja. Bretele su ukrštene unakrsno, a sam top je spušten tako da pruža dovoljno mesta za grudi. Na ivicama je ispisano ime brenda Under Armour. Ovaj crni ženski top se može kombinovati sa biciklističkim šorcem ili helankama sa fotke u nastavku teksta. 

Nabaci žensku torbu, stavi u nju svoje omiljene patike i pomeraj granice.

Under Armour za svaki dan


Under Armour za athleisure look podrazumeva trenerke i helanke koje se mogu nositi i u neatletskom okruženju. Za ovu priliku smo odabrali jednostavne crne ženske helanke koje imaju diskretni beli logo brenda na kolenu, kao i crni muški duks. Ovaj duks se može nositi svakog dana i tokom svakog godišnjeg doba. 

Ova dva komada odeće su udobna, jednostavna za kombinovanje sa ostalim delovima odeće i kao takvi idealno postaju ležerna odeća za svaki dan.

Od Shorty-ja, preko filma do aplikacije My Fitness Pal


Na slici je prva Under Armour majica Shorty. Izvor fotografije: underarmour.co.uk.

Kevin Plank je 25. septembra 1996. godine osnovao Under Armour. On je tada ima 24 godine i bio je bivši kapiten specijalnih fudbalskih timova na Univerzitetu Merilend. Kao i svaka uspešna priča, i ova počinje u podrumu bakine kuće

Plank je kreirao sportsku odeću koja upija znoj i vlagu i koja će sportiste održavati svežim i suvim dok vežbaju. Posle brojnih pokušaja, napravio je prototip majice Shorty koja je ustvari bila crop-top majica sa kojom je sve počelo. Bila je mekana, uska, rastegljiva i najvažnije - imala je bolju moć upijanja znoja od ostalih. Zbog Shorty majice su atletski takmičari ostajali suvi i sveži tokom sporta. 

Revolucionarne inovacije Under Armour-a pomogle su mu da postane globalni lider u industriji sportske odeće i aksesoara, opremajući zvezde kao što su Jordan Spieth, Lindsey Vonn i Tom Brady.

Any Given Sunday, film iz 1999. godine sa Al Paćinom, je film gde je fudbalski tim nosio dresove i aksesoare brendirane od strane Under Armour-a. Nakon toga, 2001. godine, Under Armour je postao zvanični sponzor nacionalne hokejaške lige u Americi. Under Armour je, 2015. godine, kupio aplikacije koje pomažu pri fitnes aktivnostima, kao što je MyFitnessPal i tako je postao najveća digitalna fitness zajednica.
 

podeli