Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Street style je revija duha vremena

stil, sport
23. 03. 2022.

Street style podrazumeva udobnu, ali modernu odeću poput majica sa grafičkim slikama, dukserice, trenerke i dobre patike. To je dinamičan stilski izraz, uvek otvoren za kreativnost brendova koji kroz svoj dizajn šalje jasne poruke. Ovo je način da se odrazi jedan grupni identitet.

Stil koji viđamo svakog dana na ulici je svojevrsna revija duha vremena. Inspiraciju za street style možeš pronaći i na našem Instagram nalogu.

Ulični stil su napravili ljudi, a ne modna kuća. Ovaj stil smo razvili mi sami. Street style nastaje kroz zabavu: devojke će, na primer, uzeti oversized stvari i igrajući se sa proporcijama učiniće stvari ženstvenim.
 

Šta podrazumeva sportski street style?

 
Jedno nepisano pravilo u sportskom uličnom stilu jeste majica sa logoom brenda. Postale su omiljeni predmeti svima, jer se bez mnogo truda šalje poruka o stavu. Ljudi se identifikuju sa brendovima i njihovom reputacijom, pa se u tome krije tajna popularnosti jednostavnih majica sa logoom brenda. 

Koreni ovog stila potiču od hip-hop kulture prošlog veka i skejterskim stilom. Sportski ulični stil danas je pod uticajem sportskih ličnosti ili popularnih ličnosti koji prate sportsku modu. Na primer, Winnie Harlow je napravila liniju patika sa brendom Puma. Radi se o Puma Cruise Rider patikama koje su apsolutni hit, posebno zato što vladaju prolećnim bojama. 

Ženski sportski street style

 
Ovog proleća hodaj ulicama grada opušteno, ležerno i udobno. Tri stvari koje će ti biti potrebne za to su dobra trenerka, prsluk i patike. Odabirom dvodelne trenerke sa fotke štediš vreme u pronalaženju dnevnog outfit-a. Street style podrazumeva da se osećaš udobno - dok ideš u kupovinu, da završiš obaveze ili kada jednostavno želiš da prošetaš. 

S obzirom na povremeno vetrovito vreme tokom proleća, predlažemo da na trenerku nabaciš 4F ženski duži prsluk. Biće ti toplo, a i osvežićeš izgled unošenjem boja pomoću ovog puffer prsluka. Na to dodaj ranac ili sportku torbu i spremna si za dan. 

Obavezno ovaj sportski street style dopuni ženskim lifestyle patikama. Izbor u N Sport prodavnici je ogroman, tako da ćeš sigurno pronaći par koji ti odgovara. 
 

Muški sportski street style

 
Vreme je da se opustiš. Lagano, bez stresa i bez drame prošetaj do grada i ne brini. Donji deo trenerke, duks ili muška prolećna jakna i patike su sve što ti treba. 

Preko majice kratkih rukava, nabaci prolećnu jaknu Superdry sa prve fotografije. Ova muška prolećna jakna odgovara sportskom street style-u zbog svog bomber izgleda. Ranfle na struku i rukavima će te ušuškati, tako da ti prolećni vetar neće smetati. 

Ukoliko si još više opušten, biraj crveni duks sa kapuljačom i zipom sa druge fotke. To je adidas duks koji se idealno uklapa u prolećne note. Jaknu ili duks upari sa Puma donjim delom trenerke napravljenim u kolaboraciji sa brendom Ferrari

Baš kao i sa ženskim modelima, N Sport internet prodavnica ima široku ponudu muških lifestyle patika.

Street style je posledica povećanog životnog standarda, još iz dvadesetog veka. Često se ovaj dinamični stil zasniva na individualizmu, bez obzira na trenutne modne trendove. To je prostor gde se rado ukrštaju različiti stilovi. Street style će sigurno vremenom menjati svoju definiciju. To je posledica dinamike duha vremena. 
 

podeli