Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Puffer prsluk za proleće

prsluk, proleće
01. 03. 2022.

Puffer prsluk je funkcionalni sloj odeće koji možete obući i skinuti kad god poželite, a poželećete, jer vreme tokom proleća varira. Sada je prava zagonetka razumeti poruke vremena. Šta obući danas? je pitanje sa kojim se bude i muškarci i žene, od dece do starih. Lagana jakna koju jedva čekate da nosite može biti pretanka, ali je istovremeno pretoplo za zimski kaput. Kada je prohladno, oblačno ili čak sija ono dobro poznato zubato sunce, puffer prsluk je idealno rešenje. 

Kada ne znate šta da obučete za prelazno vreme, odlučite se za prsluk koji je zapravo jakna, samo bez rukava. Pošto ste otkrili deo tela (ruke), a napolju je i dalje sveže - važno je i šta nosite ispod. Prsluk je idealno rešenje za nezgodno, prelazno vreme, kada ni samo vreme nije sasvim sigurno na koju će stranu. 

Prsluci dolaze u više oblika, kraći, duži, tanki, puniji. Savršen je kada želite da ređate slojeve odeće. Uparite svoj prsluk sa džemperom ili majicom na duge rukave. Svakako da sa duksom ispod ne možete pogrešiti. 

Puffer prsluci su tako neophodni kada je napolju hladnije. Ovo je posebno dobar odevni komad ukoliko su vam dosadili kaputi ili prosto ne volite da ih nosite. Ono što je sjajna odlika puffer-a je to što je toliko lagan, da nećete ni osetiti da ga nosite.
 

Ženski prsluci za proleće


Žene, najbolje je da uz puffer prsluk nosite farmerke ili trenerku, zavisi u kom pravcu ćete graditi svoj outfit. Nikako ne kombinujte ovaj prsluk sa elegantnim pantalonama, ali sa helankama već možete - pogotovo ukoliko nosite dugački ženski prsluk. Svakako, apsolutni favorit poslednjih godina su dugački ženski prsluci.

Bez kapuljače, sa znakom Puma sa prednje i zadnje strane, crni ženski Puma prsluk za proleće je najbolje kombinovati uz sportske odevne kombinacije. Isti ovakav, samo muški, nalazi u tekstu dole sa direktnim linkom do internet prodavnice. 

Dugački prsluci su verovatno najveći favorit ženske odeće za prelazno vreme. Svetlo braon boje, sa dva velika džepa, crnim rajsferšlusom i kapuljačom, ovaj 4F ženski prsluk ćete lako uklopiti uz svakodnevne kombinacije. Bolje štiti od vetra nego kraći prsluk, topliji je i poslužiće i na jesen. 

Pročitaj i Zašto je bolje da kupuješ online.

Muški prsluci za proleće


Muškarci, nabacite ovaj lagani komad na sebe ovog proleća. Ako vas još uvek brine da li će vam biti hladno tokom nošenja, ispod obucite duks i avantura može da počne. Ugrejte telo na vetru pomoću puffer prsluka. 

Ova dva crna komada sa fotografija su nepogrešivi izbor. 4F muški prsluk se otkopčava putem rajsferšlusa, ima dva džepa i znak 4F sa prednje strane. Vrlo je udoban, baš kao i Puma crni muški prsluk koji za razliku od prethodnog, nema kapuljaču. Na to dodaj moderni sportski ranac i spreman si za proleće.

Dodatno, sa zadnje strane se nalazi Puma znak brenda, baš kao i kod ženskog modela. Gde i kada možete nositi muški prsluk ima nebrojeno opcija. Osim što ih možete nositi svakog dana, posebno su pogodni kada idete na duge šetnje, planinarenje i slično. Ruke su vam slobodne i lagane, a sve vreme vam je toplo.
 

podeli