Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Šta je udobnije: helanke ili donji deo trenerke?

helanke, trenerke, udobnost
01. 11. 2022.

Verovatno da nema ispravnog odgovora na pitanje šta je udobnije: helanke ili donji deo trenekre? Svakako je ovo stvar preferencija i onoga kako se vi same osećate. U ovom tekstu ćemo razmotriti nekoliko društvenih prilika u kojima birate šta biste pre obukle: helanke ili trenerku. Uz to, pogledajte nove modele koji su upravo stigli u N Sport internet prodavnicu.
 

Koja je razlika između helanki i donjeg dela trenerke?


Osnovna razlika jeste to što je trenerka labava oko nogu, a helanke su totalno pripijene uz telo. Isto tako, trenerka je, po pravilu, šira u struku i zato ima učkure radi podešavanje širine ili elastičnu traku. Ona se dužinom sužava, odnosno nogavice su uže. Naravno, postoje i one sa ravnim i širokim krojem, ali tema ovog teksta će biti trenerke kao sa fotografije. 

Isto tako, zavisno od modela, visina struka može biti više ili niže. Upravo ovu odliku imaju i helanke, samo što su one sasvim uske i bez učkura na kukovima. Često trenerke imaju i svoj odgovarajući komplet deo (pogledaj poslednje fotke u tekstu), dok helanke nemaju. Zajedničko im je i to da su oba komada ušli u svakodnevni garderober ženske osobe danas i postale najkorisniji deo ormara.

TRENING U TERETANI 


Trenerke povećavaju toplotu tela, te se tako brže znoji. Telo troši više kalorija da bi se ohladilo, tako da se ovde može izgubiti kalorija više. Svakako da ovo nije revolucionarna promena u odnosu na to kada nosite helanke u teretani tokom treninga. 

Helanke su bolji izbor kada želite da jasno pratite pokret svojih nogu tokom vežbanja. Isto tako, donji deo trenerke je bolji izbor kada ne želite da ističete oblik svoj tela ili kada hrlite ka maksimalnoj udobnosti. 

Na fotografijama iznad se nalaze Puma artikli: ženska trenerka i ženske helanke. Zemljani tonovi boje šljive su najveći efekat ove trenerke sa fotografije, dok su isprekidane linije sa prednje strane fokus Puma helanki.  

TRČANJE 

 
Iz sličnog razloga kao u prethodnim rečenicama, za tračnje je jednostavnije birati uske helanke. Trčanje zahteva jasan i neometan pokret nogu tokom postizanja performansi. To je najbolje postići u helankama, jer na taj način noga ima slobodan prostor za kretanje bez prepreka. 

Na fotografijama iznad se nalaze takođe Puma artikli: ženska trenerka u boji mesa lososa i crne ženske helanke.

ŠETNJA U PRIRODI 

 
Ukoliko želite da odmorite kroz šetnju i društvenu igru u prirodi, birajte donji deo trenerke. Upravo ta opuštenost će se stopiti sa osećajem odmaranja. Naravno, postoje devojke i žene koje pronalaze helanke udobnijim od trenerke, i to je sasvim u redu. Baci pogled na Puma Crystal Galaxy helanke!

Na fotografijama iznad se nalaze ženska adidas trenerka i Under Armour helanke.

POSAO 


Kancelarijski posao u mnogo slučajeva ne podržava oblačenje ovih komada. Ali ukoliko ste ceo dan kod kuće - ovo je idealna prilika da se delimično opustite! Poslovna odeća je lepa i korisna, ali su helanke i trenerke uveliko udobnije za višečasovni rad. Možda je ovakva odeća još jedan razlog velikog porasta rada od kuće!

Na fotografiji iznad je adidas komplet trenerka iz nove kolekcije N Sport.

I helanke i donji deo trenerke može naći primenu u našim životima, na vama je samo da odaberete svoj omiljeni par!
 

podeli