Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Najkorisniji deo ženskog ormara

orman, stil, žene
24. 08. 2022.

Pun ormar, ali šta je najkorisnije?

Najkorisnije je ono što se može nositi svakog dana, zar ne? Naprosto, to su oni komadi s kojima nećete pogrešiti. Ovog puta pričamo o tome koji athleisure komadi su najkorisniji za svaki dan. 

Od ovih komada je najbolji imati nekoliko u neutralnim bojama i po koji u intenzivnoj boji. 
 

Majice kao najkorisniji deo ženskog ormara


Majice su neprikosnoveni komadi odeće koje možete obući svakog dana. Svakako da materijal i kroj odlučuju o udobnosti majice koju nosite - postoje uski kratki rukavi i široki kratki rukavi. Možda osobe koje se više znoje neće birati majice sa uskim kratkim rukavima, a sa druge strane devojke koje žele da posebno istaknu svoj struk svakako da će birati uske majice sa uskim kratkim rukavima. 

Svakog dana, ukoliko ne nosite haljine, gore ćete obući majicu - zar ne? Zašto to ne bi bila majica vašeg omijenog brenda? Majice kratkih rukava, kao Puma Tiger, dolaze na velika vrata u N Sport ponudi. 

Majicu za svaki dan možete obući i kada idete u šetnju, u prodavnicu, u državnu ustanovu da sredite papire, u šoping, pa čak i na kafu sa drugaricom. Superdry majica se može nositi uz trenerke, farmerke, šorceve i suknje.

Veovatno da su, čak i na ovoj listi, majice kratkih rukava najkorisniji deo ormara. 

Ili su ipak helanke najkorisniji deo ženskog ormara?

 
Rad od kuće? Dobrodošle helanke! Konačno možete odahnuti i ne osećati se uštogljeno tokom poslovnih sastanaka. Udobnost helanki tokom rada od kuće vam čak može pomoći u relaksiranijem radu. Nakon posla, bez presvlačenja, možete nastaviti u teretanu - štedi vreme. 

Rad od kuće je sada popularan, pa je uspeo da bude deo našeg primera. To samo govori o udobnosti ovog komada i koliko nam mogućnosti pruža. 

Helanke su udobne, mogu biti plitke ili duboke. Najbolje je da sa sobom uvek imate par crnih, a pored toga i neke šarenolike. Uvek birajte helanke svog omiljenog brenda. Iznad su dva primera - Puma crno-bele helanke i Puma šarene helanke. Helanke su sjajan izbor odeće za svaki dan!

Biće da su trenerke najkorisniji deo ženskog ormara

 
Kad god poželite da nešto obavite na brzinu, trenerka je vaš najbolji prijatelj. Da, trenerke i helanke zauzimaju isto mesto na lestvici, s tim da sada pričamo o komplet trenerkama. To je ono što nosite i po kući, ne samo kada idete van kuće da uradite obaveze. Trenerke su inicijalno deo sportske odeće, ali su postale i deo athleisure stila o kojem smo već pisali u ovom blogu

Klikni na linkove da pogledaš modele: crna trenerka, roze trenerka

Pobedu će odneti čarape kao najkorisniji deo ormara

 
Čarape su najkorisniji deo ormara - složićete se? To je onaj par odeće kojeg večito nema po kući. To je deo odeće koji delite sa ostalim ukućanima. 

Savet: da ne bi došlo do zabune, jednom ili dva puta godišnje (najbolje pred jesenju sezonu) odvojite čarape koje želite da nastavite da oblačite na jednu stranu, i one druge, često rasparene, na drugu stranu. Otarasite se ove druge gomile i ne dozvolite joj da vas i dalje zbunjuje. Uložite u kvalitetne Puma čarape.

Da, leti su bele plitke čarape must have, ali uskoro dolaze hladniji dani i predlažemo duže bele i duže nude čarape. Najbolje je uzeti više odjednom i namiriti se do sledećeg sređivanja ormara. Čarape spadaju u istu kategoriju kao i gumice za kosu, zar ne? Uvek ih kupite i više nego što vam je potrebno, a večito se zagube. 

Koji je po vama najkorisniji deo ženskog ormara? Napišite odgovor na svom storiju na Instagramu i označite nas.
 

podeli