Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Šta je sve potrebno za ekskurziju?

deca, priprema, ekskurzija
27. 09. 2022.

N Sport svake godine pažljivo priprema kolekciju za decu, pa tako i sada možete pronaći sve što vam je potrebno za ekskurziju. 

Počela je nova školska godina, a svaka godina ima posebnu čar kada deca zajedno posete neko novo mesto. Da li se radi o višednevnoj ili jednodnevnoj ekskurziji, ono je uvek asocijacija na avanturu, istraživanje, pevanje, igranje i simpatije. Malo veća deca putuju i u inostranstvo, pa je za njih ekskurzija asocijacija i na odgovornost, nova saznanja i fotografisanje. Za neku decu je ekskurzija prva prilika da im roditelji daju novac za više dana kojim sami treba da raspolažu. Svaka ekskurzija znači novo iskustvo.

Ekskurzija je odlazak od kuće i svaki roditelj voli da zna da je njegovom detetu, daleko od kuće, dostupno sve što mu je potrebno. Ekskurzija čak može biti i povod da obavite redovno dopunjavanje dečjeg ormara.
 

Nove dečje patike za ekskurziju

 
Na fotografiji sa leve strane se nalaze dečije patike Adidas Grand Court Minnie za devojčice. U osnovi su bele boje sa roze i šarenim detaljima, baš kako vole devojčice. Napred se kopčaju pomoću čička.

S obzirom na to da se deca u kratkom periodu menjaju broj veličine stopala, u našoj ponudi možete pronaći različite veličine za različiti uzrast dece. Pročitajte i četiri pravila za kupovinu obuće za decu.

Sa desne strane se nalaze dečije patike Adidas Hoops za dečake. Imaju dubok profil i tako održavaju stopalo i zglob u čvrstom okruženju. 

Dečije patike za ekskurziju treba da su udobne i spremne za različite terene. Ekskurzije mogu sadržavati i nastavu u prirodi, pa je izvesno da će deca provoditi vreme na travi. To znači da je potrebno da imaju obuću koja podržava njihov razigrani korak. 

Nova dečja trenerka za ekskurziju


Da li su u pitanju jednodelne ili dvodelne dečje trenerke, deca će ih rado nositi ako im se dopadaju. Deca ređe biraju jednolične komade, pa se za njih često kreiraju šareni komadi sa njihovim omiljenim likovima. 

Na fotografijama se nalaze adidas komplet trerenerke za malu decu. Sa leve strane je donji deo adidas trenerke crne boje i gornji bež duks sa žutim znakom na sredini. Sa desne strane je razigrana adidas komplet trenerka za ekskurziju, koju možete pronaći na našem sajtu i u plavoj boji. 

Deca, kao i odrasli, uz nove odevne komade doživljaju događaj koji je pred njima svečanijim. Školske ekskurzije se uvek pamte i zato neka i nova trenerka doda veličini tog novog iskustva. A u nastavku pogledajte šta vas čeka od brendova Nike i Puma.

Novi dečji ranac za ekskurziju


Ljubičasti ranac sa leve strane donosi brend Nike, a sa crni sa desne strane donosi brend Puma. Oba ranca su dovoljno velika da u njih stane užina, flašica soka ili vode, novac, telefon i maramice. Sve ono što je potrebno detetu pri ruci na ekskurziji. 

Saveti roditeljima za prvu dečju ekskurziju


Razgovarajte sa nastavnicima – oni znaju sve detalje putovanja: kojim vozilo će ići, koliko mesta ima u autobusu, sve do bezbednosnih mera koje je škola preuzela da bi deca bila na sigurnom. Savetujte svoje dete da uvek ostane u grupici đaka i da se ne odvaja od grupe samostalno. 

Uz N Sport će vaše dete imati sve što mu je potrebno za ekskurziju.
 

podeli