Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Salomon patike za neravnomerne staze

patike, planinarenje, trčanje
17. 08. 2022.

Salomon je brend koji je pravi izbor za aktivan dan. Svi koji planinare, trče i hodaju po neravnomernom terenu ili jednostavno vole kvalitetnu obuću za sve terene - zavoleće Salomon koji je upravo postao deo N Sport ponude

Mi volimo sport - i to svaku vrstu sporta, profesionalni i amaterski. Želimo da vam pružimo samo najbolje. Georges Salomon je voleo isto - njegova porodica je još 1947. godine, na jugu Francuske imala svoju malu radionicu za održavanje skija. Tako je sve počelo.

Danas, Salomon patike za trčanje su dobre za ljubitelje aktivnosti na svim nivoima. Veoma su kvalitetne, izdržljive i imaju poverenje profesionalnih sportista širom sveta. Zategnite svoje Salomon patike sistemom brzog vezivanja i slobodno krenite u nove vidike.
 

Da li su Salomon patike dobar izbor za planinarenje i trčanje?


Izvor fotografije: salomon.com

Da, Salomon patike su dobar izbor za planinarenje i trčanje iz više razloga. Kada je reč o kvalitetu i izdržljovosti, Salomon nema konkurenciju. Zamislite surov teren koji ne prašta - Salomon je snažan saveznik koji će vas sačuvati. Imajte na umu da vrhunski kvalitet ne isključuje vrhunski vizuelni dizajn. 

Salomon patike za nepredvidive staze vas neće opterećivati i pojačaće vaše performanse. Đon prodire u blato, sneg ili travu što znači da ima snažnu moć prianjanja.

Udobnost je presudna za duge staze. Samo pravi umetnici mogu da postignu savršen balans čvrstine spoljašnjeg dela i mekanosti unutrašnjeg gazišta.  Ukoliko ste u potrazi za odgovarajućim patikama za trčanje po neravnomernim stazama, pogledajte video Trail running shoes: Features and Design | Salomon How To.

Muške patike Salomon

 
Na fotografijama iznad se nalaze muške patike Salomon: crne i plave. Može se uočiti jasna razlika u đonu, ali ova razlika sugeriše na različite staze i performanse. Oba modela na sebi imaju potpis brenda Salomon. Primetićete jednostavan sistem vezivanja pertli, koji smo već napomenuli. Jednostavnost je jedna od vrednosti brenda Salomon. 

Ženske patike Salomon


Na fotografijama iznad se nalaze ženske patike Salomon: šarene i bež. Kao što smo već napomenuli, kvalitet dizajna ne utiče na njegov vizuelni izgled. Na različitim stazama možete da birate različite boje. Baš kao i kod muškog modela, i ova dva ženska na sebi imaju potpis brenda Salomon. 

O brendu Salomon


Salomon svoju svrhu vidi u tome da omogući ljudima da se igraju, napreduju i ponovo vrate prirodi. Jasno im je da živimo u svetu kojim vlada stres i žurba, pa je sve manje vremena ostalo za igru i povezivanje sa prirodom, njenim vazduhom i tempom. Igra je suština brenda Salomon.

Uživanje dolazi od igre, pa vas Salomon poziva da se igrate, čak i ako to podrazumeva promenu pravila. Uz Salomon dolaze iskustva koje donose radosni ljudi sa zdravim načinom razmišljanja. 

Iskreno se igraju sa pravilima da bi bolje uživali u njima. Radoznali, razigrani i optimistični, ali ipak fokusirani, posvećeni i strastveni. Ostaju žedni života i mogućnosti koje on nosi. 

Ličnu kartu brenda čine sledeće vrednosti: 
-    mašta, jer je život pun prilika za nove stvari
-    porodični duh, jer se radi o jednom velikom igralištu gde se deli i uspostavlja solidarnost i timski duh
-    posvećenost, ka amaterima, profesionalcima, zaposlenima i partnerima
-    jednostavnost
-    različitost

Leto se polako završava… da li je rano da razmišljamo kuda ćemo za Novu godinu? Hajde da se setimo kuda smo išli prethodne? A, da - u planine!

podeli