Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Gde za Novu godinu 2022: Hajdemo u planine

ski jakne, pantalone, čizme
21. 12. 2021.

Da li je planinarenje, skijanje ili druga aktivnost rešenje večite dileme: gde za Novu godinu? Iskoristite praznični period na najbolji mogući način, resetujte se i počnite novo poglavlje sveži. Nastavite sa čitanjem i saznajte koje su koristi od aktivnog odmora u prirodi. Opustite se, jer najbolje tek dolazi.
 

Veliko lansiranje u Novu godinu, odnosno kako aktivno dočekati 2022.


Da li ste i vi od onih koji prave veliki plan za narednu godinu? Ciljevi najčešće uključuju nove zdrave navike, poneko putovanje i definitivno ušteđevinu. Događaji iz prethodne godine treba da ostanu iza nas, da se sećamo samo lepih trenutaka i zaboravimo na one manje lepe. Nova godina je kao novi dan, nova šansa za uspostavljanje ravnoteže u životu. To je jedan uzbudljiv period, pun očekivanja, koji kao da traži svoje veliko lansiranje. 

A da li ste ikada razmislili o tome da veliko lansiranje ne mora da podrazumeva šampanjac, muziku i prateći mamurluk? Neka lansiranje u 2022. godinu bude drugačije nego do sada. Započnite Novu godinu zdraviji, raspoloženiji, energičniji i drugačiji nego do sada i neka vam takva bude cela godina. Jer, kako da očekujemo da dobijemo drugačije rezultate, ako iznova ponavljamo iste stvari? 

Dakle, ako važi pravilo da će nam godina biti onakva kako je dočekamo, birajte svež vazduh, zdravlje i dobro raspoloženje. To može biti jednostavan boravak u prirodi, na planini, planinarenje ili skijanje. Sve što vam je potrebno od opreme da vas utopli, možete pronaći u N Sport internet prodavnici: čizme, jakne, rukavice i kape, kao i mnogo toga još. Posebnu pažnju obratite na Adidas Terrex cipele.

Ski jakne i pantalone za žene, muškarce i decu u N Sport prodavnici

 
Na fotografijama su muške ski pantalone Colmar i ženske ski pantalone sa tregerima Brugi. Ne propuštaju vodu, a štite od vetra i odlične su za skijanje. Osim toga, tu su i dečije ski pantalone. Sve ski pantalone se mogu nositi i van ski staze, odnosno kao zaštita od hladnoće i snega tokom jednostavnijih igara - sankanja i grudvanja. 

Na fotografijama ispod su muška ski jakna Colmar i ženska ski jakna Icepeak. Kada kupujete zimsku odeću, birajte intenzivnije ili tamnije boje, kako biste bili uočljivi na snegu i stazi. 
 
Dodatno, na sledećem linku pogledajte ski pantalone i jakne za decu, odnosno za devojčice i dečake. Zapratite nas na instagramu i označite nas na svojim slikama sa opremom iz naše prodavnice.

N Sport vam želi srećnu Novu godinu i aktivne dane!


Sezona praznika je korisno vreme da se ponovo zbližite sa porodicom i prijateljima, kao i da uživate u preukusnoj trpezi u toplom domu. Ipak, za domaćine, ovo može biti i dodatni stresni period. Kupovina, kuvanje, pojačani saobraćaj u gradu… pa, kako će to uticati na vaše raspoloženje? Čak, ako svaki radni dan provodite sedeći - evo prilike da se razgibate udišući svež, planinski vazduh. Živimo u digitalnom vremenu gde su nam inovacije olakšale život, ali i naterale da zaboravimo na aktivnost u toku dana. 

Izbegnite osećaj težine i obaveza tokom praznika. Podsetite se čari zimskih igara, grudvanja i sankanja. Eto najlepšeg mogućeg načina da provedete praznike zajedno - na planini, aktivni i stvarajući nove uspomene. Dodatno, ukoliko ste roditelj, deca će ceniti što ste izdvojili vreme za njih i igrali se zajedno u prirodi, pre nego u stanu ili u kući. Priredite im onaj uzbudljivi osećaj pre putovanja kao što je veče pre školske ekskurzije

Posle aktivnog odmora bićete raspoloženiji, fokusiraniji, ojačaćete imunitet i spavaćete bolje. 

Srećna Nova godina!

podeli