Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Retro kišobran moderne današnjice: Puma Rider

PUMA, RIDER, RETRO
23. 04. 2020.

Puma Rider linija patika je dugo skretala pažnju na sebe. Danas, restilizovanu Puma Rider liniju patika možete pronaći i na našim virtuelnim i fizičkim policama.

Kompanija Puma postoji oko 70 godina i bavi se dizajnom, proizvodnjom i prodajom sportske obuće i odeće. Klasici ovog brenda danas mogu da posluže kao inspiracija za nove modele. Nije prvi put da vidimo kako svojim modelima Puma prkosi vremenu. Uz malo osvežavanja i modernog dizajna, stariji modeli mogu dobiti novo ruho. Puma Fast Rider kolekcija iz 1980. sada je poslužila kao nadahnuće za novu Puma Rider liniju patika.
 

Nove, a stare Puma Rider patike


Puma Rider patike su dizajnirane u duhu osamdesetih. Razigrani i cool izgled im pruža mešoviti tekstil (najlon, koža i antilop) u kombinaciji sa jarkim bojama. Uočava se spajanje retro stila sa futurističkim dizajnom. Važna odlika Rider modela patika jeste TPU stabilizator za pete i ravnotežu, a neizostavna je i ultra udobna Rider pena. U skladu s tim da je Rider kolekcija iz 1980. godina predstavljala jednu od najudobnijih i najsvedenijih kolekcija patika za trčanje, koje su veoma dobro apsorbovale vibracije pri sportskim aktivnostima, ni danas to nije drugačije. Rider pena i TPU stabilizator vašim stopalima pružiće još bolju potporu nego ikada.

Ambasadori Puma brenda YBN Cordae i Dani Leigh su izabrali par svojih Puma Rider patika za ovu sezonu. Poznati američki reper YBN nosi Puma Rider patike sa gornjištem žute boje i fluorescentnim akcentom. Poznata plesačica i pevačica Dani Leigh nosi Puma Rider patike sa akcentima u roze boji, gde su i same pertle roze boje.

Puma Rider u N Sport prodavnicama

Ponosni smo na to što smo zvanični distributer jednog od najvećih sportskih lanaca na svetu. Na našim policama možete pronaći muške patike Puma Rider Ride On, Puma Rider Game On, Puma Rider Afrobeat i druge modele. Ni svaka moderna žena koja prati trendove i obožava udobnost svakoga dana ne bi trebalo da propusti priliku za Puma Rider retro stil u duhu današnjice. Za povratak u školske klupe ili sportske aktivnosti, N Sport je pripremio i Puma Rider torbu i dečije patike. Izaberite svoje Puma Rider modele na ovom linku.

Dok Puma spaja staro i novo, mi spajamo lepo i korisno. Na našem novom sajtu N Selection, o kojem smo ranije pisali, možete pronaći pažljivo odabrane premijum Puma modele.

podeli