Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Puma RS-X prkosi vremenu!

RS-X, RETRO, PUMA
16. 09. 2019.

Moda prošlog veka je svetu donela nešto drugačije, neočekivano i inspirišuće. Dugo prisutna ratna konzervativnost dodatno je naglasila procvat mode i novog stila. Retro dizajn ‘50-ih, ‘60-ih i ‘70-ih godina prošlog veka zabeležio je jarke boje i drugačije siluete. Taj procvat i upečatljivi izgled jeste upravo ono čemu se iznova vraćamo u potrazi za inspiracijom. Otuda i aktuelna pomama za retro stilom.

Kako muzika, kultura i svet oko nas teži da iskusi nešto novo, tako i nova silueta RS-X patika predstavlja otelotvorenje snage umetnosti kroz formu Puma patika. RS-X poseduje agresivan, futuristički, ali ujedno i retro dizajn. Mešavina futurističkog i retro dizajna bila je inspiracija za dizajn patika iz prošlosti i prilagođavanje takvog retro dizajna današnjem modernom vremenu. Recikliranje retro dizajna u formi modernog duha upravo je kulminacija modne scene.

Bilo da su u pitanju RS-X Hard Drive patike, inspirisane računarskom tehnologijom, RS-X Winterized patike u stilu hladnih zimskih dana, RS-X Proto patike kao svojevrstan izraz italijanske dizajnerske Memphis grupe, ili RS-X Softcase koje predstavljaju oličenje Pumine izuzetne tehnologije izrade - kod svakog od ovih modela se može primetiti retro silueta patika sa retro karakteristikama.


Specifičnosti dizajna RS-X modela u odnosu na ostale Puma modele


RS-X dizajn uključuje prugaste detalje na patikama, izuzetno jarke boje i smeli dizajn. Mrežasti delovi su prekriveni delovima od kože i na mnogo mesta je istaknut logotip. Masivni đon i preterano naglašen jezičak patika takođe predstavljaju moderno odstupanje koje je brzo postalo hit u svetu. Međutim, bez obzira na glomaznu formu, udobnost zadržava visoki standard. Jastučasto Puma gazište, meko gornjište i čvrsto fiksiranje stopala jesu pogodnosti koje omogućavaju korišćenje ovih patika kako za sport, tako i za celodnevno nošenje.

podeli