Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Rekviziti za igre po suncu i u vodi

LETO, KUPANJE, SUNCE
12. 08. 2020.

Kako ćete provesti ovo leto? Tačno je da uslovi letovanja 2020. godine nisu kao ostalih godina, ali bazeni i rečne plaže svakako su dobra zamena. Leto je vreme za godišnje odmore, a svakako ih je najbolje provesti sa porodicom. Zato će u ovom tekstu biti predloženi neki aksesoari za celu porodicu, koji će vam biti potrebni za plivanje ili amaterske sportske igre u vodi ili na suncu.
 

Naočare za plivanje



Deca su mali istraživači. Njihova razigranost i radraganost ne treba biti prekidana, već podržana rekvizitima. Kao takvi, istražuju šta se sve može naći pod vodom, a i sam doživljaj gledanja pod vodom, bez istraživanja, kod dece izaziva radost. Roditelji, a ni deca, nisu radosni kada posle bazena zbog hlora imaju crvene oči, a isto se dešava i sa plivanjem u reci ili jezeru.

Oči su osetljivi organi i treba ih zaštititi uz naočare za plivanje. Osim što štite oči od nepoželjnih supstanci iz vode, mogu pomoći deci na razne načine. Pošto su naočare za plivanje za decu jedna vrsta igračke, one će ih odvratiti od gledanja u ekrane telefona ili televizora, pa će svoje vreme provesti igrajući se novim rekvizitom.

Samo stavljanje naočara za plivanje na glavu može biti posebno iskustvo, s obzirom da će im biti potrebno izvesno vreme da nauče da se koriste istim. Ponekad deca naočare stave nisko na vrat ili preko ušiju, a neretko ih stave naopako, kao na gornjoj slici sa desne strane (roze naočare). Važno je da im plivanje i igra u vodi budu zabavni.

Probudite i vi dete u sebi i izaberite, pa se družite, igrajte i zaštitite najosetljiviji organ na vašem licu. Izaberite naočare za plivanje za sebe i svoje najbližnje u N Sport internet prodavnici.
 

Čepići za uši i kape za plivanje



Osim očiju, i uši su osetljivi organi. Razlog tome jeste put do mozga i moždanih ćelija. Neophodno je i ovde održati higijenu i zaštitu, a na zaštitu ušiju u ovim situacijama neretko zaboravljamo. Čuvajte sebe i svoje najbliže od infekcije.

Kada su u pitanju veličine kape za plivanje, odgovara vam ona veličina koja pokriva vaše uši. Ukoliko imate viška materijala na temenu glave ili se kapa spušta niže od ušiju, potražite drugi model. Da, drugi model, jer kape za plivanje najčešće dolaze u univerzalnoj veličini. Proverite i sami na našem sajtu kategoriju kape za plivanje.

U N Sport ponudi možete pronaći i setove za decu: kapa za plivanje + naočare za plivanje. Mogu biti idealan poklon za brata i sestru.
 

Kačketi i koferi iz N Sport prodavnice



Kako odoleti letnjim aktivnostima tokom dana? Ukoliko se samo brčkate u plićaku reke ili jezera, odaberite kačket koji će štititi glavu od sunca. UV zračenja su nezaobilazna, a sunčanicu možete izbeći. Puma kačketi su naš uži izbor, a pročitajte više o tome zašto su Puma kupaći kostimi takođe naš favorit ovog leta.

Ako vam prilike dozvole da letujete više dana, spakujte sve u kofer iz N Sport ponude. Možete izabrati mali, srednji ili veliki kofer brenda American Tourister. Dimenzije ovih kofera su:

- mali: 40x55x20 cm
- srednji: 43x66x27 cm
- veliki: 46x79x31 cm

N Sport vam želi da uživate u ovom letu.

podeli