Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Ekološka svest za lepši svet: Puma kupaći kostimi

PUMA, KUPAĆI, ŠORC
14. 07. 2020.

Vreme odmora pored plaže ili bazena je uveliko počelo. Puma je i ovog leta pripremila kolekciju kupaćih kostima. Bilo da se bavite atletskim disciplinama i drugim aktivnostima u void, ili samo želite da dobro izgledate i da se u tome dobro osećate - Puma kupaći kostimi su spremni. U pitanju su bikini kupaći kostimi, jednodelni kupaći kostimi, obični muški kupaći kostimi i šorcevi za kupanje različitih dužina. Iako se stilske preferencije menjaju poput plime, Puma tim veruje da će ovom kolekcijom uspeti da zadovolji potrebe svojih modno-osvešćenih kupaca.
 

Materijal Puma kupaćih kostima

Puma sve više koristi održive materijale, pa je i ova kolekcija napravljena od 100% obnovljenog recikliranog poliestera. Ovaj materijal je pravljen po posebnoj tehnologiji i kao takav pruža čvrstoću, potrebnu krutost, toplotnu i hemijsku otpornost. Obnovljivi poliester je napravljen od recikliranih materijala, uključujući i plastične boce.

Puma muški kupaći kostim

Po društvenim mrežama se par godina unazad vodi dilema da li muški duži šorc spada u kupaće kostime ili ne. Svakako da su aktivnosti u bazenu ili na moru poseban doživljaj za svakoga, pa se iz tog razloga ni ova tema ne može generalizovati. To je stvar svakog muškarca - u čemu se oseća najudobnije. Mi ćemo se potruditi da vaš izgled na plaži ili bazenu bude u stilu i verno prati misao modernog muškarca. Puma kupaći kostimi nude veliki izbor, a samo neki od njih su prikazani na slici.

Puma ženski jednodelni kupaći kostim

Ovog leta izaberite jedan od dva Puma kupaća kostima iz jednog dela. Ukoliko više volite da provodite vreme u vodi nego na sunčanju - ovo je pravi izbor za vas. Jednodelni kupaći kostimi su pogodniji tokom aktivnosti na bazenu ili u moru. Jednostavnost je večiti klasik, a najbolji izgled se postiže upravo onda kada se najmanje trudimo. To je nepisano pravilo koje podržava tezu less is more. Crni jednodelni Puma kupaći kostimi na sebi imaju Puma logo, a vi izaberite da li vam više odgovaraju tanke naramenice koje se ukrštaju na leđima ili deblje naramenice.

Osim kupaćih kostima, neki odevni predmeti su ovog leta must have, a možete ih nositi i na moru i u letnjoj šetnji pored reke.

Puma ženski dvodelni kupaći kostim

U N Sport internet prodavnici možete naći čak i odvojene delove kupaćeg kostima, pa možete da napravite svoju kombinaciju gornjeg i donjeg dela. Znamo da svako ima različit izgled tela, stoga neće svakom odgovarati isti model. Dok u jednom modelu nekome odgovara godnji deo, ne znači da toj osobi odgovara isti donji deo. Postoje različiti modeli, neki su za sportski stil, a neki su lifestyle. Dvodelni kupaći kostim je vaš saputnik u dobijanju nove boje ovog leta tokom sunčanja. Puma kupaće kostime možete pronaći u crnoj boji i drugim svetlim letnjim bojama. Pronađite model i boju koji vam odgovaraju.


Prirodi treba vratiti ono što nam je dala. Današnjica je oblikovana tako da ponekad nemamo vremena da se zapitamo kako prirodi vraćamo. Iz tog razloga, Puma se pobrinula da, dok izgledate lepo i osećate se udobno, istovremeno doprinosite prirodi. To je još jedna prednost Puma kupaćih kostima napravljenih od obnovljivog poliestera. Uživajte u letu uz Puma kupaće kostime iz N Sport internet prodavnice.

podeli