Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


PUMA Teveris patike sa vama u pohodu na ciljeve

patike, cilj
27. 09. 2023.

Bliži se kraj godine i vreme za ispunjenje ciljeva je sve kraće, ali raspoloženje može da se promeni svakog trenutka uz nove Puma Teveris patike. Septembar je poslednja šansa u godini da ispunite svoju bucket list-u ili da ostvarite ono što ste zamislili. Muške Puma Teveris patike imaju na sebi više različitih materijala, spojenih u savršen sklad stila i udobnosti. Upravo vam to treba da biste pokrenuli svoje telo i um. 

Puma Teveris patike su inspiraciju dobile u eri trčanja na početku ovog milenijuma. Puma je i tada bila na vrhuncu svoje slave, baš kao i osamdesetih. Fuzija svakodnevnog stila i usmerenje ka poboljšanju performansi su definicija ovih patika. To znači da ih možete nositi svakog dana, uz šorceve ili trenerke, kao i tokom sportskih aktivnosti.

U nastavku vam predstavljamo vam tri jednostavne navike koje će vas osvežiti i promeniti način razmišljanja, ukoliko želite da iskoriste poslednje mesece u ovoj godini za promene.
 

Rano ustajanje kao preduslov dobrih navika


Može se reći da je rano ustajanje preduslov za dobre navike. Možda vam je samo potrebno da ranim ustajanjem uspete da odradite većinu obaveza ujutro, te da ste mirni u toku dana. Ovo je sjajna navika koja može pomoći odlagačima - to su oni ljudi koji ostavljaju sve za poslednji čas. Rano ustajanje čuva organizam i što je najvažnije - pomaže vam da zaspite ranije. Dugi san će vas osnažiti, ustajaćete odmorniji i raspoloženiji. 

Uskočite u svoje Puma Teveris patike i obavite svoje jutranje obaveze po gradu ili u šetnji lako i sa stilom. Kada ih jednom budete probali, uverićete se u njihovu savršenu udobnost.

Trčanje je sada lakše uz Puma Teveris


Trčanje je odličan način da se pokrenete. Tako jednostavno, a tako delotvorno. Ukoliko do sada niste ispunili nijedan svoj cilj i možda se obeshrabrili, samostalno pokretanje, bez mnogo opterećivanja će vas razmrdati. Možda je najbolje da krenete korak po korak, prvo šetanje, pa zatim lagano trčanje. Ovde je najvažnije vežbati istrajnost. Možda će vas inspirisati Jovanina priča: Jovana nikad ne odustaje!

Predlažemo da se opremite zanimljivim uređajima poput pametnog sata. Postoje aplikacije koje mogu da generištu planove trčanja. A povrh toga, ukoliko kupite nove patike, poput Puma Teveris, osećaćete da ste spremni za nove pobede. Trčanje unutra ili napolju će vas osvežiti, ohrabriti i ispuniće vas osećajem zadovoljstva. Usput, doteraćete figuru i napuniti se energijom.

Teretana je ponovo u modi


Sada kada je prošlo toplo vreme, vreme je za povratak u teretanu. Letnje vreme može prouzrokovati zagušljivi vazduh u teretani, što ume da obeshrabri vežbače. Teretana je sada, kada je zahladilo, sjajno mesto da vežbate snagu, dok je trčanje sjajno za kardio vežbanje i izdržljivost. 

U teretani ste uvek okruženi ljudima koji streme ciljevima, pa vas i oni mogu inspirisati. Puma Teveris su patike pogodne i za vežbanje u teretani, zbog svog nitro đona koji se oslanja na estetiku performansi. Vaš životni stil će se transformisati uz nove Puma Teveris patike koje poseduju ovu tehnologiju.

Ovo je poslednji poziv da biste do Nove godine usvojili te nove navike koje ste zacrtali još u januaru. Ukoliko ste te ciljeve zapostavili, vreme je da ih sada ostvartite uz podršku koju će vam pružiti nove patike Puma Teveris.
 

podeli