Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Pravilno održavanje naočara za plivanje

plivanje, naočare
22. 06. 2021.

Sunce je, toplo je - leto je! Iako nisu svi ljubitelji leta, ipak ovih dana svi žele da se što pre okupaju u reci, u moru, ili u bazenu. Za dobro plivanje je potrebna i dobra oprema, a u N Sport-u na jednom mestu možeš pronaći sve što ti je potrebno.

Kape za plivanje, kupaći šorcevi i papuče su neophodni, a za ljubitelje ronjenja su potrebne i naočare za plivanje. Okupili smo jake brendove na jednom mestu, a evo šta iz ponude izdvajamo za tebe ovog leta. 
 

Speedo je jedan od najvećih svetskih brendova plivačke opreme


Speedo ima masivnu ponudu opreme za plivanje koja sadrži svaki deo opreme za plivanje koji možeš da zamisliš. Speedo je postao svetski lider u performansama plivačke opreme kao što su odela, naočare za plivanje i trkačke kape. Sve je počelo još davne 1914. godine kada je brend osnovan pod imenom Fortitude. Kasnije je ime promenjeno i od tada Speedo sponzoriše elitne plivače. 

Speedo ima sve što ti je potrebno, ali u ovom tekstu izdvojićemo naočare za plivanje. Na prvoj fotografiji je model Jet, a na drugoj Hydropulse Gog Au.

Da li ti naočare neprestano magle tokom nošenja?


Nauka kaže da se naočare magle kada topli vazduh naleti na sočiva koja su hladnija od vazduha pa dolazi do kondenzacije. Međutim, sve Speedo zaštitne naočare za plivanje uključuju tehnologiju protiv zamagljivanja. 

Starost naočara takođe može biti faktor, tako da ukoliko ti se ovo već dešavalo - vreme je za nove naočare za plivanje.

Čuvaj svoje naočare za plivanje


Ako pravilno paziš na naočare, produžićeš im trajanje. Koristi torbicu za naočare sa kojom i dolaze. Spreči tako ogrebotine i druga oštećenja koja mogu nastati. 

Posle upotrebe ih nežno isperi mlakom vodom, da se ne bi zadržavale hemikalije i hlor iz bazena. Ipak, NE koristi sapun dok pereš ove naočare, jer to može uticati na premaz protiv zamagljivanja naočara. Ne dodiruj i ne trljaj naočare.

Posle ispiranja mlakom vode, samo ih ostavi da se osuše na vazduhu. Takođe, ne drži naočare direktno na suncu, jer UV zraci mogu da utiču na trajnost naočara. 

Pored brenda Speedo, rame uz rame stoji i Arena. To je još jedan fenomenalan brend plivačke opreme, čiju celokupnu ponudu možeš pogledati na ovom linku

Zašto se nose plivačke kape?


Za početak, ako imaš dužu kosu, kapa sklanja kosu sa lica. Kapa bolje funkcioniše, nego kada se kosa samo veže u rep, jer osigurava i one male dlake oko čela i vrata. Osim toga, hlor neće štetiti tvojoj kosi kada nosiš kapu tokom plivanja u bazenu.

Pored zaštite kose, tvoja glava ostaje toplija, ako plivaš u hladnijoj vodi. Postoji bezbroj rekvizita za igre po suncu i u vodi, ali ne smemo zaobići ni kupaće kostime. 

Pored kape za plivanje i naočara za plivanje, Arena nudi i veliki izbor muških i ženskih kupaćih kostima, kao što je ovaj ženski sa fotografije iznad. Isto tako, u N Sport internet prodavnici možeš nabaviti i čepiće za uši Arena Earplug.

Nećemo birati strane između Speedo i Arena brenda, jer su oba izvanredna. Nude odličnu opremu za plivanje sa mnoštvom karakteristika i svega što je potrebno da amatersko plivanje na moru ili profesionalno u bazenu bude bezbedno i na visokom nivou. Nećeš pogrešiti ni sa jednim brendom, jer oba pružaju odlično iskustvo.

podeli