Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Popularni modeli muških i ženskih Puma patika

RS-2K, X-RAY, CALI, CARINA
30. 09. 2020.

PUMA ne prestaje sa inovacijama, a današnje generacije su gladnije nego ikada da predstave svoje vizije za budućnost. Ova kompanija konstantno pribiližava javnosti svoje ranije modele budeći u ljudima sećanja na ta vremena. Takođe, brend je radio na tome da se sportistima ponudi nežni kontakt sa podlogom bilo koje vrste. PUMA ima da ponudi za svakoga po nešto.

Da li su vam potrebne lifestyle patike ili patike za sport ili trening, ne brinite - ponuda je široka. U tom svetlu, za ženski deo lojalnih pratioca N Sport-a, predstavljamo PUMA Cali Wedge i PUMA Carina Lift patike.

Sa druge strane, tehnologija je toliko napredovala za kratak vremenski period da je promenila naše živote na više načina. Ipak, ne treba zaboraviti ni na prošlost u kojoj leži inspiracija koja može da postane sadašnjost uz novu tehnologiju. Upravo je Running System iz osamdesedetih godina bio ideja za nove patike PUMA RS-2K. Muški modeli ovih patika, kao i model PUMA X-Ray 2, će dobiti prostor u ovom tekstu.

Nije važno da li su vam potrebne muške ili ženske patike, budite uvek fancy sa Puma modelima.
 

Neophodne Puma ženske patike


Samo neki od popularnih ženskih modela su PUMA Cali Wedge i PUMA Carina Lift. Sličnost im je ta da su oba modela suštinski plitkog profila, ali se takmiče u visini đona. Cali Wedge ima masivniji đon, a Carina Lift više učvršćuje oblik modela.

Naravno, oba modela dodaju na visini osobe koja ih nosi, a svaka moderna žena ili devojka će ih rado poneti. Oba modela sa bočne strane imaju prepoznatljivi Form-strip znak.

Za potrebe osnovnog lifestyle izgleda oba modela nude svoju verziju u beloj boji, baš kao što je na slikama. Klasični sitl je sada na visini. Uz visoki đon, neka i vaše raspoloženje bude na visokom i opuštenom nivou.
 

Neodoljive Puma muške patike


Sudaraju se svetovi: prošlost i budućnost. Na vama je da odlučite gde će se prelomiti. Nekada, u PUMA RS modele je bio ugrađen čip koji je merio pređene kilometre, vreme i kalorije. Jedinstveno, zar ne? Uostalom, PUMA je uvek prkosila vremenu svojim modelima.

RS-2K ima uporište u jedinstvenoj tehnologiji, koja je prvi put predstavljena javnosti 1986. godine. Posle trčanja su se podaci sa čipa mogli pregledati preko računara. Ovo su bile kompjuterizovane patike. Brend se tada pokazao kao igrač koji je spreman da parira najvećim svetskim brendovima.

Ovogodišnje RS-2K Worldhood patike šalju šarenu poruku koja vas vodi daleko u budućnost. RS-2K je deo Worldhood kolekcije koja proslavlja ujedinjenje sveta u svim formama, bez granica. Dizajn otkriva sportske vibracije ovog modela, a razigrane boje asociraju na boje svih zastava sveta. Svi smo mi jedan komšiluk, jedan veliki worldhood.

Predstavljene su javnosti ovog avgusta, a dizajnirane su tako da kombinuju uticaj s početka dvadesetog veka sa modernom estetikom. PUMA RS-2K naglašavaju konflikt humanosti i tehnologije, a iz ponude izdvajamo RS-2K Worldhood.

Drugi model koji ćemo pomenuti je muški model PUMA X-Ray 2 Square patika, koji kao da govori - samo jako! Dizajniran prema poslednjim trendovima i snagom poslednje tehnologije. Kombinacija kože i drugih materijala, naglašeni đon i izazovne boje pružaju novi ugođaj koji se ne sme preskočiti.

PUMA je spremna, a vi?

podeli