Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Poklonite dragoj osobi Salomon patike

poklon, patike
29. 12. 2022.

Dobrodošli u praznične dane i vreme poklona! Koliko god da imamo godina, uvek nas vesele pokloni, a posebno kada su kvalitetni i korisni kao Salomon patike.

Euforija praznika razbija tešku zimu, koja, posebno kada je bez snega, ume da zatvori čoveka i osiromaši ga. Sada je vreme korporativnih Secret Santa događaja, predstava za decu sa deljenjem paketića i praznične čarolije na ulicama gradova. Vreme praznika i darivanja nas vraća jedne drugima, podstiče zajedništvo i deljenje. Ako ste i vi jedni od onih koji teško podnose zimu, razbijte sivilo darivanjem. Vama će se vratiti višestruko - koliko zbog zadovoljstva darivanja, toliko što će i vas neko darivati. 

Da li se i vama dogodi da preko cele godine uočavate sjajne poklone, ali baš sada kada vam je jedan potreban nemate ideje? Ne brinite, niste jedini koje uhvati majušni napad panike u želji za izborom što boljeg poklona. N Sport prodavnica ima širok asortiman obuće, odeće i aksesoara, a ovog puta ćemo se posebno osvrnuti na brend Salomon!
 

Muške Salomon patike i cipele u N Sport prodavnici

 
S obzirom da je snežno vreme, najbolji poklon za muškarca bile bi Salomon cipele ili patike. Na fotografiji sa leve strane nalaze se muške Salomon cipele X Ultra 4 koje imaju duboki profil. Noga će biti idealno ušuškana oko članaka u ovim cipelama. Đon je neravan, sa umetcima različitih boja i pruža potporu pri hodanju po neravnom terenu. Cipele se vezuju pertlama koje su svoj put pronašle kroz unakrsno kretanje po jezičku. 

Na fotografiji sa desne strane se nalaze muške Salomon Outbound patike za trčanje. Imaju plitki profil i neravan đon - dva neophodna elementa za duga i intenzivna kretanja. 

Ženske Salomon patike i čizme u N Sport prodavnici


Na fotografiji iznad se nalaze ženske patike za trčanje Salomon Alphacross 4. U osnovi su sasvim sive boje, sa plavo-zelenim detaljima. Đon je neravan i patike su plitke, te su ove patike idealan poklon za aktivne žene - one koje vole da trče. 

Poklone za žene je uvek lakše pronaći, složićete se. To je zato što većina žena ima istančaniji osećaj za detalje i znakove pažnje. Raspitajte se koji broj nosi vaša draga ženska osoba i poručite idealni poklon u internet prodavnici

Da li su Salomon patike kvalitetne?


Da, Salomon patike su izuzetno kvalitetne patike. Brend dolazi iz Francuske i ima temelj znanja i veština sa hladnih francuskih planina. Salomon patike su namenjene za neravnomerne staze, avanture i aktivan odmor. Zbog kvalitetnih materijala i načina izrade, Salomon patike ostaju kvalitetne patike koje bi svaki planinar i aktivni amater voleo da nosi.

Saveti za biranje novogodišnjih poklona


Ponekad je teško izabrati poklone za voljene osobe, a na kraju dana je najvažnije da se darivanje učini od srca. Za kraj ovog teksta donosimo tri saveta za biranje novogodišnjih poklona. 

1.    Napišite na papir tri osobine onoga ko će primiti vaš poklon. One će vam bliže reći kakva vrsta poklona bi takvoj osobi trebala. Tako ćete se voditi željama i potrebama onoga kome kupujete, a ne svojim. 
2.    Birajte poklone ili ukrase za poklon koji imaju novogodišnje motive. Uskočite na talas novogodišnje euforije koja vrvi okolo i obradujte dragu osobu takvim poklonom.
3.    Darujte upotrebljive poklone radije nego naizgled korisne sitnice.

Trenutke darivanja možete podelite i sa nama - označite nas na Instagramu prilikom uručivanja poklona, posebno ako su to Salomon patike!
 

podeli