Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


čizme, brend

Originalne i moderne ženske čizme mou

23. 12. 2022.

Mou nudi originalnu, ručno rađenu obuću od vrhunskih prirodnih vlakana. Tople, izdržljive i senzualno meke, mou čizme obožavaju zbog neobičnog osećaja povratka prirodi i eklektičnog stila. 

Za mou etička i ekološka proizvodnja je prioritet. Inovacija dizajna kombinuje se sa tradicionalnim tehnikama ručne proizvodnje, kako bi se maksimizirala prirodna lepota kože u kolekciji. Stilovi su kreirani imajući na umu udobnost i imaju dugotrajne đonove i završne obrade. Shelley Tichborne je 2002. godine osnovala mou iz želje da stvori originalnu, luksuznu obuću kao protivotrov za pritiske modernog gradskog života. I uspela je.

Mou Eskimo čizme možete pronaći u N Fashion internet prodavnici.
 

Ručno pravljenje, luksuzne, mou ženske čizme


Na fotografijama iznad možete videti dva slična modela mou eskimo ženskih čizmi. Boja deluje ista, ali zapravo nije. Sa leve strane se nalaze ženske čizme u boji konjaka, a sa desne strane su mou braon čizme. Imaju iste đonove i isti pleteni rad po dužini. Razlikuju se po dubini, ali i po logou sa zadnje strane. Oba logoa su umetnuta, ali nisu od istog materijala i samim tim daju različite efekte. Čizme sa leve strane imaju logo od cirkona, a sa desne strane imaju šljokičavi logo. 

Oba modela su udobna, topla i mogu se kombinovati uz farmerke i pantalone, kao i uz suknje i haljine. Možete ih nositi u zimskoj šetnji ili na poslu. 

Još modela u drugim bojama pronađite u našoj internet prodavnici, na ovom linku.

Obaveze koje mou stvara i poštuje


Za mou je obaveza gajiti ekološku, etičku i društvenu odgovornost. Oni veruju u vrednosti svesne mode i pozivaju nas da im se priključimo. To znači da se pažljivo razmišlja o uticaju mou čizama na planetu, resurse i ljude. Održive prakse, korišćenje prirodnih i biorazgradivih materijala, očuvanje energije gde god da je moguće - sve su to obaveze i vrednosti kojima teži mou. 

Mou je oličenje suprotnosti brze mode. Minimum 95% materijala koje koristi ovaj brend je napravljeno od prirodnih vlakana. Kad god je moguće, biraju se biorazgradivi materijali, reicklirani i oni koji ne stvaraju opasan otpad. Materijali koje koristi mou ne iscprljuju prirodne resurde i nisu nusproizvodi drugih industrija.

Mou ženske čizme nastaju iz ljubavi. Svaki komad je dizajniran tako da ima dugotrajni đon i završne obrade koje trpe više sezona. Brend veruje u:
-    suprotstavljanje brzoj modi i štetnim obrascima modne potrošnje,
-    odbranu uslova rada radnika,
-    rešavanje upotrebe toksičnih pesticida i hemikalija,
-    koriščenje i/ili razvoj ekološki prihvatljivih tkanina i ambalaže,
-    minimiziranje upotrebe vode,
-    reciklažu i rešavanje energetske efikasnosti i otpada,
-    razvijanje ili promovisanje standarda održivosti za modu,
-    obezbeđivanje resursa i incijative za kruženje materijala kako bi se produžio životni vek proizvoda i smanjio otpad,
-    zaštitu životne sredine, rešavanje emisije ugljenika, korišćenje obnovljive energije, pametnu potrošnju vode i ispuštanje hemikalija,
-    usklađenost sa ljudskim pravima i zakonima o radu, raznolikost i zatvaranje jaza među polovima u radu.

O ovim i drugim stvarima je pričala i sama Shelley Tichborne u intervjuu koji možete pročitati ovde.

Dok nosite mou ženske čizme znajte da u vremenu brzog života činite uslugu planeti, sebi i svima oko sebe. Živite jednostavno. Volite prirodu. To vam poručuje mou.
 

Podelite