Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Novi švajcarski brend On i model Cloudgo

brend, model
23. 11. 2022.

On je novi brend u N Sport prodavnici! U pitanju su patike za trčanje koje možete nositi i svakog dana. Brend je poreklom iz Švajcarske, a osnovala su ga tri prijatelja o kojima će biti više reči na kraju teksta. Za sada ćemo staviti fokus na Cloudgo model, kao i na upoznavanje sa CloudTec tehnologijom. Trčanje po oblacima može da počne!

Dobro je znati, odmah na početku, da je Federalni tehnološki institut Švajcarske u maju 2011. godine objavio studiju koja je testovima dokazala da trkači, noseći On patike, trče sa značajno nižim pulsom. Ovo je jedna od najvažnijih karakteristika On patika. 
 

On Cloudgo patike


Na fotografijama iznad se nalaze muške i ženske On Cloudgo patike. Da li i vi naslućujete zanosnu ravnotežu lepote i skrivenih performansi? 

Patike na sebi imaju minimalni broj slojeva - tek toliko da drže stopalo u čvrstom položaju, a da ga ne opterećuju. Unutrašnjost oko pete i jezička je podržana jastučićima što dodaje bodove na temu udobnosti. Odašiljanje energije i komfor se susreću na jednom mestu i to mesto je On Cloudgo.

Pogledajte još On modela patika u N Sport internet prodavnici. Takođe, u N Selection prodavnici pronađite On CloudEasy patike. 

On CloudTec tehnologija


Izvor: on-running.com

Elementi koji predstavljaju donji deo đona su zapravo mali oblaci - barem ih tako zovu u On-u. I za to imaju opravadane razloge! Oni se sabijaju pri pritisku (pri doskoku) i tako formiraju ravnu površinu, a opet, brzo se šire prilikom odskoka. Umesto da se energija koja se stvori pri doskoku nestane ili se odrazi na samu nogu, ona putuje dalje pomoću CloudTec tehnologije. 

S obzirom na manji broj otkucaja srca i veću aktivaciju mišića, trkači dobijaju više energije, brzine i trčanja, uz prisutnu tehnologiju. Unutrašnjost patika koju podržava CloudTec tehnologija pomaže stopalima da se kreću na svoj način, dok se eliminiše rizik za povredom.

Zamislite kada bi svaki trkač uspeo da pokaže svoje najbolje performanse na terenu? Sigurno mislite da to nije sasvim moguće, s obzirom na mnogo faktora koji su prisutni u toku trke. Jedan od tih faktora je svakako prateća oprema, a uz patike koje primenjuju CloudTec tehnologiju, ovaj faktor će raditi u korist trkača.

Više o CloudTec tehnologiji možete pročitati na ovom linku.

Tri prijatelja u Švajcarskoj


Upoznajte tri prijatelja koji sprovode misiju brenda On, to su: Olivier Bernhard - trostruki svetski šampion duatlona, David Allemann i Caspar Coppetti. Sa jasnom zajedničkom vizijom, uduržili su svoja iskustva i znanja i obradovali svet sa ozbiljno dobrim patikama za trčanje. 

Od početka, brend On ima isti narativ - ušuškano završavanje koraka i čvrsto pokretanje istog. Zar to nije upravo ono što svima pada na pamet kada trče? Siguran i stabilan korak pri velikim brzinama može biti ključna stvar u zaštiti od povreda. Upravo sa ovim na umu su napravljene patike za bolje performanse tokom trčanja. Zajedničko putovanje trojice prijatelja je započelo pre desetak godina i oni danas koriste poslednju reč tehnologije koja omogućava kreiranje izvrnih patika za trčanje, kao što je On Cloudgo. 

Uključite se vi, baš kao i On, i spoznajte koje performanse ste sposobni da obelodanite uz podršku Cloudgo patika.
 

podeli