Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, novo

Novi italijanski brend RUN OF

23. 11. 2022.

Run Of je novi modni brend koji možete pronaći u našem asortimanu. Proizvodnja patika je italijanska, u pitanju je stopostotna ručna izrada i to je njihova svetla tačka na koju su ponosni. Svi dobavljači su takođe italijanski. 

Run Of nudi muške i ženske patike za svaki. Dizajn je moderan i može se lako kombinovati uz različite odevne kombinacije, po toplom i hladnom vremenu. Vreme je za italijansku modu, italijanski dizajn i italijanski kvalitet uz Run Of patike. 

Redovno čitajte našu blog sekciju i budite u toku sa novim brendovima, zanimljivim pričama i savetima, baš kao što je Aksesoari naglašavaju izgled.
 

Run Of BODRUM muške i ženske patike


Na fotografijama iznad se nalaze muške i ženske Run Of Bodrum patike. Logo brenda je prepoznatljiv na đonu i može se okarakterisati kao niz šest trouglića. Patike imaju neravno gazište, masivan đon, umetke različitih boja i materijala, kao i mrežasto gornjište. Vrlo su udobne, interesantnog dizajna i zgodne za različite prilike. Duge šetnje, sportsko-elegantne prilike, svakodnevne obaveze - sve su to prilike za Run Of Bodrum.

Run of Errant muške i ženske patike

 
Na fotografijama se nalazi Run of Errant muške i ženske patike. Glavna razlika u odnosu na Bodrum model jeste u đonu. Upravo ova karakteristika može diktirati stil i izgled uz koji možete kombinovati ove italijanske patike. Udobne su, moderne i kvalitetne. Istraživanje, održivost, kreativnost, mešavina boja i materijala su karakteristike koje definišu Run Of. Nosite ih svakog dana, u poslovnim prilikama ili u dugim šetnjama. 

Run Of Manifesto


Izvor: run-of.com

Brend je nastao iz opsesivne strasti prema patikama Matteo Ciuti-ja, osnivača i dizajnera brenda. Matteo ima dvadesetogodišnje iskustvo u svetu dizajna i mode, kao i nebrojene saradnje sa vrhunskim brendovima i pojedinačnim projektima, od automobilske industrije do proizvoda i modnog dizajna. 2020. godine je nastao brend Run Of i od tada nastavlja svoj put mode, a stigao je i do N Fashion prodavnice.

U nastavku pročitajte osnovna načela postojanja brenda Run Of, odnosno delove njihovog manifesta:

Znam šta nisam, šta da kažem, gde da tražim. Ja sam Runarchy.

Nemam granice, živim i krećem se u haotičnom svetu gde stereotipima i klišeima nema mesta. Ja sam Runarchy.

Runarchy je nezavisno, emancipovano, hrabro, slobodno i razmišljanje bez predrasuda. Ja sam Runarchy.

Biti Runarchy znači odlučiti ko sam, kakav sam, sve vreme, svaki dan. Živeti Runarchy je slobodan izbor, olako, ali ne površno. 

Runarchy ujutro hoda istom rutom i uvek pronalazi nešto novo, trči svoj maraton sa sladoledom u ruci. Ja biram da budem, jer sam Runarchy.

Runarchy je stav, akcija koja govori o meni, o mojoj autentičnosti, o strasti koju ulažem da radim stvari koje volim, radim ono u šta verujem. 

Biti van kutije bez vike, trčati ka cilju, biti Run Of. Biti Runarchy. 


Budite slobodni i pročitajte ceo Run Of Manifesto

Run Of je visokokvalitetan, ručno rađen proizvod sa globalnom vizijom. Kreiranje namenskih projekata i ekskluzivnih ograničenih izdanja sa vrhunskim prodavnicama i brendovima je Run Of način razmišljanja o svetu mode.

Osetite istinski osećaj italijanske mode svakog dana uz Run Of ručno pravljene patike. 
 

Podelite