Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Adidas Terrex kao najizdržljivija obuća za zimu

zima, obuća, zaštita, komfor
26. 11. 2021.

Adidas Terrex predstavlja atletski brend kreiran za upotrebu na otvorenom. Osnivač kompanije, Adi Dassler, započeo je celu priču dizajniranjem opreme za sportiste koja je poboljšala njihove performanse. Istorija Adidas Outdoor-a počela je 1970-ih stvaranjem prvih laganih cipela za treking. Penjačka legenda Reinhold Messner pomogao je Adidasu da dizajnira super lagane i brze cipele za planinarenje za svoj prvi uspon na Mount Everest, 1980. godine. Adidas Outdoor je 2011. lansiran u SAD. Dizajniran da izvede potrošače sa staze na ulicu – sve je proizvedeno imajući na umu društveni uticaj.

Kako se definicija doživljaja na otvorenom razvija, odeća i obuća Adidas Outdoor brišu granice između onoga što neki percipiraju kao na otvorenom u odnosu na gradske uslove. U suštini, on direktno odražava neobuzdanu energiju grada i njegovog stanovništva. Potrošači koji kupuju obuću namenjenu za spoljne aktivnosti to čine sa saznanjem da su naša odeća i obuća dizajnirani sa njima na umu bilo da trče do podzemne železnice, da se penju u lokalnoj teretani za penjanje ili da se bave balvanima vikendom na selu. Potrošači koji žive brzim životnim stilom oslanjaju se na proizvode koji su efikasni u promenljivim vremenskim okruženjima, a ipak imaju moderan stil. Adidas Outdoor u vidu Terrex linije obuće isporučuje oboje.
 

Zaštita i komfor pri svakom koraku uz Adidas Terrex


Trčanje na stazi je jedan od najintenzivnijih treninga, definitivno nije za one sa slabim srcem. Samo najbolja oprema će vam pružiti najbolje performanse. Adidas Terrex patike za trčanje su dizajnirane da budu dovoljno lagane da možete bez napora da prođete teren i dovoljno izdržljive da ublaže udar kamenja i korenja pod nogama. Continental™ gumeni đon pod nogama pomaže vam da održite prianjanje bez obzira na to koliko je staza vlažna. Bez obzira da li idete na jednodnevni izlet sa prijateljima ili ste ciljali na vrh planine, potrebna vam je obuća koja će izdržati čak i najgore vremenske uslove. Adidas Terrex obuća za planinarenje je napravljena da izdrži sve od baznog kampa do vrha. Terrex cipele za planinarenje sa GORE-TEX membranama održavaju vaše noge suvim na svakom koraku. BOA tehnologija izrade gazišta cipela obezbeđuje udobnost i povrat energije na bilo kojoj temperaturi na terenu. Terrex cipele su ujedno lako prilagodljive zahvaljujući jedinstvenom i intuitivnom sistemu vezivanja cipela. Čvrste i prilagodljive, Adidas cipele maksimiziraju performanse na različitim stazama ali i u parku u klasičnom Adidas stilu. 

Terrex cipele su dizajnirane da poboljšaju performanse trkača na otvorenom i obezbede udobnost, prianjanje i izuzetnu amortizaciju. Pogledajte Terrex modele cipela online, a ako se pitate zašto baš online, pročitajte naš članak na ovu temu. 

Adidas Terrex u gradskim uslovima


Pristup inovativnim vodootpornim tehnologijama i tehnologijama za upijanje vlage, kao i prozračna, lagana izolacija, omogućili su celoj Adidas Outdoor kolekciji da razvije kvalitetne proizvode prilagođene entuzijastima na otvorenom ali i stanovnicima gradova. Kroz tehnološke inovacije, Adidas je uspeo u konstruisanju visokokvalitetnih i održivih proizvoda koji su moderni i imaju izuzetne performanse. Od vrha prema dole, Adidas kompanija uzima u obzir potrebe potrošača i ulaže u nabavku materijala i tehnologija za pretvaranje vizije u stvarnost. 

Shodno da kolekcija obuhvata fenomenalnu Terrex obuću, ista zadržava odlične performanse ali je ujedno prilagođena gradskim uslovima. Pojedini modeli Terrex cipela podrazumevaju niže profile cipela koji su mobilniji te su laki za korišćenje pri vožnji automobila, pri šetnjama i svakodnevnim obavljanjem obaveza. Terrex modeli obuće pored navedenih perfomansi nisu teški, te ni na taj način neće opterećivati gradski užurbani korak. Usled loših vremenskih uslova performanse cipela vam mogu pružiti samo pozitivno iskustvo i lakše prebrođavanje loših dana.

Pogledajte sve modele Terrex cipela u našem online shopu i izaberite model koji vam najviše odgovara.
 

podeli