Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, leto, odeća

Muške i ženske Staff bermude za leto

19. 06. 2023.

Najzgodnija odeća za leto, kada tragate za pristojnim dužinama i udobnim materijalima, su muške i ženske Staff bermude. Staff je dobro poznati brend koji je pokazao da vlada znanjem i iskustvom kada je u pitanju teksas materijal i pantalone za oba pola. 

Pozivamo vas da im poklonite svoje poverenje ovog leta i uverite se u udobnost, praktičnost i moderni dizajn. Bermude su kratke pantalone koje se mogu nositi u sportskom ili sportsko-elegantnom stilu. Na vama je kako ćete nadograditi stil, a osnovu će vam dati Staff sa svojim kratkim bermudama. 

Nastavak teksta ćemo podeliti na muške i ženske Staff bermude, gde ćemo vam pomoći da zamislite potpuni letnji izgled.
 

Muške Staff bermude za leto

 
Na fotografijama iznad se nalaze teget Staff bermude. Bermude sa leve strane su pliće od desnih, uže i elegantnije. To je njihova osnovna razlika. Bermude sa leve strane su Staff Paolo Short Pant, a sa desne strane su Staff New Jerry Short Cargo. Kako im sam naziv kaže, kargo pantalone imaju džepove sa bočnih strana koji su funkcionalni i ukrasni. Na oba modela bermuda možete dodati kaiš u boji obuće ili ih možete nositi bez kaišta.

Staff Paolo bermude sa fotografije se odlično kombinuju uz tanku letnju košulju i možete ih nositi na određenim svečanostima, gde se traži takav dress code. Staff New Jerry bermude sa fotografije takođe možete nositi uz košulju, ali naš predlog bi bila obična ili polo majica. Nosite ih svakog dana uz patike ili papuče.

Posle teget, osvežite svoj garderober sa bež Staff bermudama. Ovo je prava letnja boja za elegantni izgled. Uz njih se idelano kombinuje bela košulja ili bela polo majica, uz must have plitke, bele patike.

Za svakodnevni izgled birajte teksas Staff bermude, koje, kao i prethodne cargo bermude, možete nositi svakog dana uz patike i majice. Izađite iz nestruktuiranih sportskih šorceva i svoj svakodnevni izgled podignite na viši nivo uz kratke bermude.

Ovakve i slične bermude potražite u N Fashion prodavnici pod pretragom muške Staff bermude.

Ženske Staff bermude za leto


Na fotografiji iznad se nalazi naš apsolutni favorit - ženske Staff Harmony Short Pant bermude za leto. Možete pretpostaviti da je to zbog njihovih višestrukih uloga - pružaju udobnost šorca i šik stil mini suknje. Ove jednostavne bež ženske Staff bermude ćete obožavati. Uz pravi aksesoar, možete ih upotrebiti za trenutno popularni old money stil oblačenja. Iste bermude potražite i u crnoj boji u našoj internet prodavnici.

Za vatreniji izgled koji naglas govori Leto je! izaberite narandžaste bermude sa mašnom oko struka.

Nezaobilazni letnji favoriti su teksas kratke bermude, odnosno teksas šorcevi. Na fotografijama iznad se nalaze crne teksas Staff New Dora bermude, kao i svetloplave teksas Staff New Dora bermude. Njihovo ime je isto, kao i dizjan - deli ih samo boja. Sa prednje strane su mestimično cepane, za taj rock izgled koji otpušta vibracije opuštenog raspoloženja. Nosite ih svakog dana uz majice na bretele, majice kratkih rukava i efektne sportske patike.

Ovakve i slične bermude potražite u N Fashion prodavnici pod pretragom ženske Staff bermude.

Nadamo se da je sada vaša slika o letnjim odevnim predmetima jasnija. Staff je brend koji je oduvek sa nama i koji se nosi godinama. Odaberite svoje, fotkajte svoj outfit i označite nas na instagramu: nfashionsrbija.

Nastavite sa čitanjem: Aksesoari/dodaci naglašavaju izgled.
 

Podelite