Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


haljina, oblik, izbor

Moj oblik tela ima svoju haljinu

19. 08. 2022.

Večita tema - oblik tela i koja haljina odgovara istom? Kada otvorite N Fashion internet stranicu ili uđete u našu radnju, možda ćete se zbuniti šta vam stvarno pristaje, jer je izbor veliki. Naravno, najbolje je da isprobate svaki model, ali ukoliko poručujete online, tada je najbolje da ste se već upoznali sa svojim telom i oblikom haljine koji vam najbolje pristaje. 

Ukoliko još niste uspeli, pročitajte tekst u nastavku koji će vam uštedeti vreme pri online kupovini, ali i ubuduće u svakoj drugoj kupovini. Važno je poznavati svoje telo, a evo i kako da pomognete sebi u otkrivanju!

Postoji pet najćešćih oblika tela i mi smo upravo po tome napisali naredni tekst. Uživajte!

Ženske haljine za pravougaoni oblik tela


Na fotografijama se nalazi nova Karl Lagerfeld kolekcija: crna haljina bez rukava, kao i bela haljina sa pojasom. Obe haljine se mogu nositi na poslu, na sastanku ili na žurci.

Ako se vaš struk ne razlikuje toliko od grudi ili bokova, onda verovatno imate pravougaoni oblik tela. U ovom slučaju, devojke i žene najčešće žele da daju definiciju struku - to znači da je potrebno imati pojas ili traku oko haljine koji će razdvojiti pravougaonu iluziju. Takođe, možete dodati volumen svom gornjem delu ili donjem delu tela i tako dobiti isti efekat. 

Ženske haljine za kruškoliki oblik tela

 
Na fotografijama se nalaze Guess haljine iz nove kolekcije: jedna u boji lavande, a druga cvetna

Ukoliko imate kruškoliki oblik tela, to znači da su vam kukovi širi od gornjeg dela tela - kao što ima i Beyonce. Ako želite da skrenete pažnju sa kukova, birajte haljine sa dekolteom.

Ženske haljine za jabukoliki oblik tela

 
Na fotografijama se nalaze Tommy Hilfiger haljine iz nove kolekcije: levo je haljina kratkih rukava, a desno haljina bez rukava sa tankim bretelama. 

Sve dame koje imate telo u obliku jabuke, tražite haljine koje padaju na vama - meke, pamučne ili svilene. Istaknite svoje noge! Za vas su mini suknje pravi izbor, dok je najbolje da izbegavate haljine sa pojasom koje ističu struk. 

Na sve ovo dodajte aksesoare i naglasite svoj izgled.

Ženske haljine za atletski (klinasti) oblik tela

 
Ispred vas se nalaze duga Guess cvetna haljina, kao i duga Liu Jo haljina. 

Ukoliko imate atletski oblik tela, to znači da su vam mere ramena i kukova skoro iste. Pokažite svoja ramena, dekolte i stvorite struk haljinom! Ženstvenost nije u samom modelu haljine, već u tome kako se vi osećate dok je nosite. Najvažnije je da ste zadovljne kada se pogledate u ogledalo, ali da ni udobnost nije isključena.

Ženske haljine za oblik tela peščanog sata

 
Ispred vas se nalaze Guess haljina bez rukava, kao i Calvin Klein haljina dugih rukava. Ono što je ovim dvema haljina zajedničko je to da su uske i kratke. Jedna je letnja, a druga za jesenje dane. 

Ukoliko je vaš oblik tela peščani sat, onda vi imate ravnomerne proporcije ramena i struka, kao i tanki srednji presek. Prihvatite svoje oblike. Izbegavajte široku odeću i volane oko ramena i grudi. Uske haljine su vaš izbor!

Sada možete sa više samopouzdanja da birate haljine online!
 

Podelite