Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


čizme, moda

Moderne muške čizme u N Fashion prodavnici

30. 11. 2022.

Elegancija, udobnost i kvalitet su utkani u svaki par kada su u pitanju moderne muške čizme u N Fashion prodavnici. Muške čizme se mogu nositi u različitim prilikama, kako na poslu tako i u svečanim prilikama. 

Ukoliko se pitate kada je vreme da pređete iz cipela i patika u zimske čizme, znajte da je to onog dana kada se vratite kući smrznutih nogu. Možda još uvek nema snega, ali se temperature podmuklo snižavaju. Uskoro će pasti i ispod nule, zato budite pripremljeni na vreme. Novembar je idealno vreme da počnete da nosite zimske čizme.
 

Udobne muške čizme


Udobnost je ključni faktor koji treba uzeti u obzir pri izboru zimskih čizama. Dobar par modernih muških čizmi mora imati dobru podlogu/uloške i sistem vezivanja. To su dva ključna aspekta koja određuju udobnost zimske obuće. 

U ime udobnosti dolazi i visina platforme - da je visoka taman toliko da se u nju smeste udobni dušeci. Vezivanje, odnosno pertlanje i zatvaranje rajferšlusa takođe diktiraju nivo udobnosti. Uz rajferšlus - potrebno je imati tanke čarape, dok toplije čarape možete nositi i uz čizme koje se pertlaju. 

Dodatno, za siguran korak se moraju pobrinuti rezovi na gazištu đona. Poput zimskih guma - i gazište đona je stabilnije uz optimalan raspored rezova i dubine rezova đona. Oni će vas čuvati od klizanja i padanja na snežnoj i smrznutoj podlozi. 

Kvalitetne i moderne muške čizme



Samopouzdanje je jedna od atraktivnih osobina i upravo kvalitetne muške čizme dodaju tom samopouzdanju. Kvalitetne čizme, koje se mogu nositi i više sezona, govore o vama da umete da prepoznate kvalitet i da je to vaš stil života.

Ukoliko vaš životni stil nalaže svakodnevno hodanje, važno je da zaštitite svoje stopalo, noge i telo od hladnoće. Ukoliko su vam potrebne muške čizme samo u posebnim prilikama, elegancija mora biti deo njih. A kada temperatura opadne, često nosimo samo ono što nas greje! To ne znači da moderne stvari i obuća ispadaju iz fokusa. Upravo suprotno.

Bogner muške moderne čizme

 
Na fotografijama iznad se nalaze crne i braon muške Bogner čizme. Oba modela imaju platformasti đon za osiguranu udobnost i optimalno duboke rezove na gazištu. Najbolje od svega je što su kožne, a to upravo ide u prilog elegancije. Obratite pažnju - unutršnjost je postavljena toplim krznom koje će vas grejati pri svakom koraku. Bogner muške čizme su moderne i spremne za zimske dane. 

Ostale Bogner čizme pogledajte na ovom linku. Radi se o nemačkom brendu koji postoji decenijama unazad i za koji se vezuju reči luksuzno, kvalitetno i udobno. 

Calvin Klein muške moderne čizme


Predstavnik Calvin Klein muških čizama su crne čizme sa fotografije u Chelsea stilu. Ovaj stil karakteriše elegancija, minimalizam i obavezni elastični umetak sa bočne strane, umesto bilo kakvog pertlanja ili cibzara. Chelsea čizme se nose uz formalnu odeću. Najbolje je da boju kombinujete uz boju kaputa, sakoa ili jakne koju nosite tog dana. Nenametljivost brenda Calvin Klein zapravo odašilje dobre vibracije koje su zanosne. 

Sve Calvin Klein muške moderne čizme pogledajte na ovom linku

Moguće je biti u trendu, dok nam je toplo i udobno. Za to se postarao N Fashion uz Calvin Klein, Bogner i druge modne brendove! Celu ponudu pogledajte na ovom linku: moderne muške čizme
 

Podelite