Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


minimalizam, stil, brend

Nenametljivi Calvin Klein

01. 11. 2021.

Calvin Klein je brend odeće, obuće i aksesoara koji svoje kolekcije predstavlja na Fashion Week-ovima. Brend predstavlja sažetost, sofisticiranost i minimalizam; fokusira se na jednostavnost bez opterećenja. Prepoznaćete ga po diskretnom i često monohromnom dizajnu, ali gotovo uvek sa znakom cK. 

Sedamdesetih godina, brend je osvojio tržište uskim farmerkama sa natpisom brenda na zadnjem džepu. Calvin Klein je bio jedan od prvih dizajnera koji je farmerke učinio predmetom visoke mode. 

Zatim su došle osamdesete i svet je poludeo za parfemom ovog nenametljivog brenda. Devedesete su ipak bile malo drugačije, s obzirom na to da se brend okrenuo mlađoj publici. Tako je Calvin Klein počeo da se oglašava na MTV-ju i stvorio viziju sveže omladinske podkulture.

Za taj cilj, napravljena je posebna linija proizvoda koja je uključivala farmerke, donji veš i uniseks cK One parfem. Njihove kampanje su se tada, a i danas, oslanjale na skroman i uniseks izgled sa skromnom šminkom i neobaveznom frizurom. 

Kada vam je potrebna uvek dobra odeća koja vas neće izneveriti, birajte Calvin Klein, jer ćete tako uvek imati šta da obučete. Ovaj brend je sinonim za nenametljivi stil bez napora.
 

Calvin Klein za muškarce


Na fotografijama su muška košulja Calvin Klein Logo Tape Shirt i muški duks Calvin Klein Acid Wash Hoodie. Bela košulja na duge rukave je must have, a dodatna crna linija sa znacima brenda cK diskretno i sažeto predstavlja sofisticiranost. Na drugoj fotografiji je muški duks na duge rukave, sa kapuljačom i učkurima i sa velikim srednjim džepom koji se može nositi svakog hladnog dana.  
 

Calvin Klein za žene

 
Na fotografiji je ženska haljina Calvin Klein Silky Touch koja je savršen izbor za poslovne dane, ali i one neformalne dane i večeri. Bež haljina se potpuno uklapa u garderober žene u urbanom, modernom svetu. Ova haljina na sebi ima kragnu kod vrata i na rukavima, dugmiće celom dužinom i crni pojas. Dužina je do ispod kolena, a još se i savršeno može uklopiti uz žensku torbu Calvin Klein Tote Monogram Mix. Ova torba se može nositi uz pomoć ručki, kao i preko ramena uz pomoć kaiša. 

Nenametljivi stil dopunite uz muške i ženske zimske čizme.

Calvin Klein zimske čizme

 
Na kraju, dopunite svoj izgled odabirom obuće koju ćete uvek nositi. Ovo je modni brend životnog stila sa smelim idealima i senzualnom estetikom koja je priznata širom sveta. Ženske čizme sa fotografije su dubljeg profila, a muške plićeg. Naši favoriti su na fotografijama, a vi odaberite svoje na linku zimske čizme Calvin Klein

Čizme će potvrditi da se u ovoj modnoj kući dizajnu pristupa na minimalistički i moderan način, provokativno i autentično. Brend je osnovan u Njujorku 1968. godine, od strane Calvin Klein-a.

Calvin Klein osnivač brenda


Calvin Klein se školovao u Njujorku, nakon čega je asistirao poznatom dizajneru. Kompaniju je osnovao nakon što je dobio ćerku sa svojom suprugom. Partner mu je bio prijatelj kojem je prepustio poslovni deo, dok je za sebe ostavio dizajnerski. Ipak, 2002. godine je kompanija prodata korporaciji Phillips Van Heusen

Calvin Klein je danas najpoznatiji po donjem vešu, farmerkama i parfemima. Međutim, kompanija prodaje veliki izbor proizvoda, kao što su Calvin Klein torbe, jakne, nakit i cipele.
 

Podelite