Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, moda, novo

Lola Casademunt - novi modni brend u N Fashion prodavnici

23. 06. 2023.

Lola Casademunt je još jedna novina u N Fashion prodavnici. Radi se o španskom modnom brendu koji je okrenut ženskom stilu, a sve je počelo od aksesoara za kosu. Kroz četrdeset godina postojanja brend se nije mnogo menjao, ali danas se u ponudi nalaze, pored aksesoara, i obuća i odeća. Ideja o ženstvenosti, zadovoljstvu, vitalnosti i autentičnost jedne žene je ostala temelj usmerenja brenda.

Lola Casademunt i Lola by Maite torbe, ešarpe, patike, sandale, papuče, novčanici, kaiševi, majice, pantalone i suknje su tu da ovog leta oplemene vaš garderober i cipelarnik. Unesite boje Barselone u svoju letnju svakodnevnicu, osećajte se ženstveno i birajte ono što vam se dopada.
 

Torbe, kaiševi i ešarpe Lola Casademunt


Na fotografiji iznad nalazi se Lola Casademunt Ruffled Raffia ženska letnja torba. Pravljena je od materijala koje asocira na pruće i ima valoviti otvor. Lepršava i nežna ženska torba je obogaćena čvrstim braon ručkama i metalik znakom brenda sa prednje strane. Nosite lanene ili druge letnje haljine uz ovu Lola Casademunt torbu koja ističe ženstvenost.

Ukoliko ste ljubiteljka torbi i ponekad ne znate kako da ih sve sačuvate, pročitajte naš tekst Kako čuvati torbe u ormaru?
 
Na fotografijama iznad se nalaze Lola Geometric Estamped kaiš, kao i Lola By Maite ešarpa. Crni kaiš se može nositi i kao pojas, zbog svojih dimenzija. U osnovi je crne boje sa bež detaljima koji, ponovo, podesećaju na pleteno pruće što je asocijacija za leto. Sa prednje strane se nalazi naglašeni znak brenda LC. Ešarpa sa fotografije je samo jedan primer zanimljivog dizajna ešarpi, a može se nositi na različite načine. Način nošenja ešarpe sa fotografije ukombinujte uz bele poslovne košulje.

Pantalone, suknje i haljine Lola Casademunt

 
Letnje boje i prizvuk talasa sa obala Španije se oslikavaju i na Lola Casademunt suknjama, haljinama i pantalonama. Crvena suknja sa fotografije je Lola Flowing Skirt koja je uska oko struka i lagano pada sve do članaka. Sa desne strane nalazi se Lola Criss-Cross Kaftan haljina koja, kako joj samo ime kaže, je krojena u stilu kaftana. To je haljina sa V izrezom, rukavima koji padaju do zglobova, struk koji se vezuje i dužina koja pada sve do članaka. Prava letnja haljina koja se može nositi kako u večernjoj šetnji, tako i u poslovnim prilikama. 

Napravite svoju letnju Lola Casademunt kombinaciju, fotkajte se i označite nas na instagramu.

Lola Flowing Trousers  je ime za bele pantalone koje su zbog elastičnog struka udobne za svaki dan ili poslovne prilike. Ove pantalone su zadržale eleganciju belom bojom, a šarom sa bočne strane su unele letnje note.

Patike, papuče i sandale Lola Casademunt


Na fotografiji iznad se nalaze srebrne Lola by Maite Transparent papuče. Imaju blagu potpeticu i spadaju u kategoriju ravnih papuča. Providni materijali su hit ovog leta, posebno kada se koriste za obuću. Barselona je mesto gde su ove papuče letnji hit, a sada su stigle i kod nas. 
 
Za sve one dame koje vole jarkim bojama da ozvaniče svoj letnji izgled, tu su Lola Casademunt patike i sandale sa štiklom. Lola by Maite Two-Tone patike su u osnovi bele boje sa narandžastim i ljubičastim detaljima, dok su Lola by Maite Track Style sandale sasvim narandžaste. Ove sandale imaju visoku štiklu i platformu kao gazište. 

O brendu Lola Casademunt


Lola Casademunt se bavi dizajnom, proizvodnjom i marketingom najpre aksesoara za žene. Brend je nastao još 1981. godine kada je gospođa Lola počela da stvara ručno rađene mašne i trake za kosu. Bilo je tu i drugih dodataka za kosu, ali ovi su je proslavili. Imala je svoj izraženi, lični stil i magija je nastajala u podrumu njene kuće u Barseloni. 

Ambiciozna i entuzijastična, zapeta da ispuni svoj cilj, učinila je da njena dela, rukom stvarana, postanu dostupna i u obližnjim španskim prodavnicama. Žene su dobile šansu za osveženjem svog stila, oplemenjujući svoj svakodnevni izgled dodacima za kosu. Od tog trenutka, njen ukus za detalje i zanatska veština su bujali. Za dve godine, Lola Casademunt je postala poznata širom cele Španije po svojim dodacima za kosu. Koristila je kvalitetne materijale i oduševila Španjolke koje su joj uzvratile slavom i napretkom.

Maite Casademunt, ćerka gospođe Lole, se ubrzo posle završetka studija pridružila timu brenda. Studirala je dizajn, a kod kuće ju je čekalo nasleđe modnih veština. Mladost je unela osveženje u tim Lola Casademunt i tako je ostalo do današnjeg dana. 

Maite ima nekonformistički i preduzetnički duh, zajedno sa sposobnošću za kreiranje i strašću za oblačenjem žena sa sopstvenim stilom, učinili su da se kompanija pozicionira kao vodeća modna kompanija u Španiji. Ova generacijska promena je spojila iskustvo nasleđa od više od 40 godina sa svežinom i najposebnijom vizijom Maite. 


 

Podelite