Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Lacoste aksesoari su uvek dobar poklon

aksesoar, poklon, izbor
18. 01. 2023.

Lacoste torbe, rančevi, novčanici, kaiševi, šalovi i neseseri su uvek dobar poklon za različite prilike. Pokloni za Novu godinu, Dan zaljubljenih, Osmi mart, diplomiranje, novi posao ili za druge povode mogu zadati glavobolju onima koji tragaju za idealnim poklonom. Pored bujice misli i pitanja koja vam naviru pri odabiru poklona, znajte da su najbolji pokloni oni koji dugo traju i koji su korisni. 

Svojim poklonom možete preneti poruku osobi koju darujete. Ima li lepše poruke od podsticaja prema eleganciji i istrajnosti? Baš su tom duhu su skrojeni svi Lacoste aksesoari. Muškarci i žene u današnjem svetu uklapaju u svoj svakodnevni izgled različite aksesoare, a u ovom tekstu možete pročitati više o njima kao poklonima. 

Lacoste aksesoare možete pronaći u izdašnoj ponudi naše internet prodavnice. Sačuvajte ovu blog objavu, jer smo sigurni da će vam u kriznim momentima biti od koristi.
 

Torba i ranac kao poklon


Torbe i rančevi su svakodnevni dodatak izlgedu, a osim toga imaju visoko funkcionalnu ulogu. Iz kuće ili stana nije jednostavno izaći bez nekoliko stvari sa sobom, barem poput telefona, ključeva, kartica i slično. Odlasci u šetnju ili šetanje psa su jednostavni i ne traju dugo, ali kada se odlazi na posao, fakultet ili na sličan događaj, potrebno je više mesta.

Pored modnih torbi, kao što su one ženske torbe sa širokim kaišem, Lacoste rančevi su idealni dodatak u ovim prilikama. Zavisi od veličine, ali u ranac obično staje više stvari nego u torbu. Baš zato što torbu ili ranac mogu biti korišćeni svakog dana, zato postaju idealni izbor kada je u pitanju odabir poklona. 

Bliži nam se Dan zaljubljenih i ženska torba može biti odličan poklon za ovu priliku! Pročitajte zašto je Lacoste torba najbolja drugarica moderne žene. 

Novčanik, kaiš i šal kao poklon


Zgodni savitak sa novčanicama i karticama u kožnom ruhu je zapravo Lacoste novčanik i idealan poklon, posebno za muškarce! Ako se i vi pitate šta muškarci stvarno žele za poklon, znajte da tragaju za nečim praktičnim. A šta je praktičnije od novčanika? To je čak i statusni simbol, posebno ukoliko ima odlike elegancije i istrajnosti kao što ih ima Lacoste brend. 

Poput novčanika, funkcionalni detalj koji može odigrati i ulogu modnog detalja je muški novčanik. Štaviše, kao i novčanici, i kaiševi dolaze u posebnim kutijama, idealnim kada trebate da uručite poklon. Lacoste kaiševi će oduševiti muškarce, jer oni, prirodno, teže jednostavnim rešenjima koji su ujedno kvalitetni i elegantni.

Pored ovoga, šal oko vrata može biti detalj koji svakodnevni izgled podiže na potpuno novi nivo. Skoro svaka žena će primetiti muškarca koji je elegantno savio klasični šal oko vrata na vetrovitom danu. To je znak da muškarac ima oko za detalje, a ženama je važna ta odlika kod muškarca. 

Muški neseser kao poklon


Ne tako često u fokusu, ali da li ste razmišljali da poklonite muški neseser? Muška kozmetika, organizovana i na jednom mestu, da joj se lako pristupi i da ne dođe do nereda - sve su to koristi od muškog nesesera. Ovo može biti originalan poklon kojeg se retko ko dosetio!

Lacoste neguje kulturu, jednostavnost i pametne izbore. Dodaci ili aksesoari pružaju pomoć pri svakodnevnim aktivnostima, ali i dodaju izgledu. Izaberite Lacoste muške i ženske askesoare kada tragate za rešenjem nedoumice: koji poklon je idealan poklon?
 

Podelite