Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Nove ženske torbe sa širokim kaišem

torbe, aksesoar
23. 11. 2022.

Da li ste primetili da su postale popularne ženske torbe sa širokim kaišem?

Pronalaženje pravih dodataka za modni izgled može biti naporan posao - cipele, torbe i nakit su važni detalji, ali često nemamo vremena da im se posvetimo. Zato birajte kvalitetne akseosare koje možete uvek imati na sebi, bez razmišljanja da li su dobar izbor. Lacoste je uvek bio u žiži elegancije i istrajnosti, pa to očekujte i sada uz nove ženske torbe sa širokim kaišem.

Torbe koje se nose popreko su sjajan dodatak kada želite da imate slobodne ruke. Ona se samo nabaci na telo i nemate potrebe da je nosite u rukama. Torba koja se nosi preko ramena ima moć da poveže ceo vaš izgled, gornji i donji deo, čak i kaput i čizme. Uz torbe preko ramena, ne morate da razmišljate da li ste možda torbu ostavili na nekom mestu gde se boravili - u kafiću, u prevozu, na klupi u parku, u restoranu ili u baru. Uvek je sa vama.
 

Zelena Lacoste torba preko ramena


 Na fotografijama iznad se nalazi Lacoste torba sa širokim kaišem. U nju staje sve što vam je potrebno tokom dana. Od jedne do druge ivice torbe je polukružni oblik u koji je postavljen cibzar. Možete je nositi u rukama pomoću ručki, što je alternativa originalnoj ideji. Nosite je preko ramena pomoću popularnog širokog kaiša. Torba je zelene, a kaiš je crne boje sa belim slovima ispisanim imenom brenda Lacoste.

Ovakva vrsta torbe može postati vaš savršeni saputnik prilikom putovanja, šopinga i opuštene šetnje. Držite svoje osnovne stvari uz sebe i upijajte okruženje i sadašnjost u trenutku, bez obaveze da vodite računa o tome gde vam je torba - uvek je ispred vas. Pored toga, veličina ove torbe je dovoljno mala da ne optereti vaše rame, već da se lako nasloni na njega.

Braon Lacoste torba preko ramena

 
Na fotografijama iznad se nalazi Lacoste torba sa širokim kaišem. Ona je sasvim braon boje i kombinuje se uz bordo crveni široki kaiš sa belim slovima ispisanim imenom brenda Lacoste.

Najbolje od svega je što možete da podešavate široki kaiš. Stavite torbu oko vrata, da prelazi preko jednog ramena i podesite kaiš tako da odgovara vašem trupu. Neke devojke i žene vole da osete torbu oko struka, a neke oko kuka. Naravno, torbu možete podesiti za nošenje i sa svoje bočne, prednje ili zadnje strane. 

Pomislite na onaj osećaj ležernosti kada hodate ulicom u svom kaputu, ušuškani šalom oko vrata i sa promrzlim rukama u džepovima. Ostavite ih da vam se greju pored tela, dok se torba nalazi sa vaše prednje strane. Bez razmišljanja i brige, prepustite se spoju mode i komfora. 

Svestranost ženskih torbi je dobro poznata. Sada, uz popularni široki kaiš na ženskim torbama za svaki dan možete kompletirati svoj jesenji i zimski izgled. Ukoliko tragate za kontrastom u odnosu na zemaljane boje ove sezone, izaberite belu Lacoste torbu iz nove kolekcije

Baš kao novčanik, i torba može biti veoma ličan poklon.

Elegancija i istrajnost su imperativ brenda Lacoste. Torbe iz nove kolekcije će oplemeniti svaki vaš izgled, uz poruku da elegancija i istrajnost nikada ne izlaze iz mode.
 

Podelite