Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Šta muškarci stvarno žele za poklon?

LACOSTE, AKSESOARI
13. 05. 2021.

Poznato je da je za muškarce teško pronaći poklon. Ali zašto je to tako? Psihologija ima nekoliko odgovora na ovo pitanje. A ima i Lacoste.

Prvo i osnovno, muškarcima može biti neprijatna ideja da dobiju poklon. Oni sebe doživljavaju kao davaoce, kao nekoga ko pruža. Pored toga, teško definišu šta stvarno žele. Drugo, kada njega nešto zanima, on se već udubio u tu temu, istražuje i kupi sebi ono što mu je potrebno. To je fantastično za njih, ali ljudi oko njih ne znaju šta im je stvarno potrebno. 
 

Šta je savršen poklon za muškarca?


Omiljeni poklon će biti nešto što može svakodnevno da koristi i što nikada ne bi ni pomislio da uzme za sebe. Dobro, jasno je da muškarci ređe koriste aksesoare - to je poklon koji barem ženama uvek paše. 

Žene su te koje uvek misle na sitnice. Ali je pravi izazov pronaći takvu sitnicu koja mu je potrebna, a koje se on ne bi ni setio da je prethodno kupi sam. Možda se među njima izdvaja neki aksesoar koji on nema na dohvat ruke kad izlazi iz kuće - poput novčanika ili naočara za sunce. 

Novčanik, kaiš i posebna olovka su pokloni koji uvek dolaze u obzir, ali ukoliko je to već dobio, ovog puta mora nešto originalnije. Neka to bude Lacoste neseser za osnovne toaletne stvari.

Muškarci će se retko setiti nesesera. Nije pravilo, ali kada kreću na put, sve bi radije spakovali na brzinu i kasnije ne bi znali gde su šta stavili i da li su poneli. Zato sva muška kozmetika treba da stoji u jednom posebnom muškom neseseru. Probajte sa Lacoste izborom, verujemo da nećete promašiti.

A ukoliko vam je potrebna još jedna ideja za poklon - ne potcenjujte muški donji veš.

Otmeni neseseri za otmenog muškarca


Šta podrazumeva otmenost kod jednog muškarca?

Otmenost opisuje ljude koji ne nose samo skupu odeću, već imaju manire i lepo ponašanje. Uz ovakve atribute se uklapa i urednost, stoga jedan otmeni muški neseser bi trebalo lepo i da izgleda. Neseseri se najčešće otvaraju na rajsferšlus, a Lacoste neseseri nose sa sobom dve glavne Lacoste karakteristike - eleganciju i istrajnost. Predstavljamo vam dva Lacoste nesesera za muškarce.

Prvi je sa širom postavom i duplim rajsferšlusom koji se uporedo otvaraju. Na internet prodavnici su dostupni u crnoj ili teget boji. Sa strane ima diskretni i elegantni Lacoste logo i u njega stanu osnovne muške stvari za toalet. Kliknite na fotografiju i pogledajte ponudu.

Osim prvog, tu je i drugi, interesantniji Lacoste neseser. 

Napravljen je od prirodne pique kože sa preciznim linijama i zaoštrenim uglovima. Otvara se putem rajsferšlusa i na prvi pogled ne deluje kao klasični neseser. Ima jedan spoljni i jedan unutrašnji džep, u koje pored kozmetike možete staviti i kartice. Da, dobro ste pročitali. Ovakav Lacoste neseser je elegantan i definitivno odražava eleganciju na više nivoa. 

Elegantni Lacoste neseser za muškarce


Kada putuju, bilo da se radi o jednodnevnom ili višednevnom putu, u zemlji ili van zemlje, odlaganje toaletnih potrepština je neophodno. To je poligon za neurednost, koja na kraju može da frustrira dok ne pronađu gde je pasta za zube. Zato je važno i otmeno imati malu lepu organizaciju toaletnih aksesoara - odnosno otmeni neseser. 

Naravno, neseser ne služi samo za putovanja. Manja količina toaletnih potreba je uvek negde razbacana po kupatilu, a može biti uredno odložena u otmeni neseser. Neka tu stoji njegov parfem za svaki dan, nekoliko zamenskih brijača, krema za mušku kožu i krema za ruke.

Lacoste zna šta je potrebno pravom otmenom muškarcu i uvek ima nesvakidašnje ideje za poklon.

Podelite