Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Lacoste torba je najbolja drugarica moderne žene

Lacoste torba
01. 10. 2021.

Ženska torba verovatno nikada neće postati dodatak outfit-u koji pada u drugi plan. Ovaj dodatak stajlingu možemo nazvati najboljom drugaricom jedne moderne žene. 

Na biranje outfita svakog dana odlazi barem 10-ak minuta dnevno ispred ogledala, uz koji biraš i torbu, pod uslovom da se ne predomisliš, zar ne? Otkud znaš, možda ćeš u neobaveznoj šetnji sa drugaricom odlučiti da nastavite druženje u večernjem izlasku u grad, za koji ti se uopšte ne uklapa baš ta velika torba koju si izabrala. Da, zato što žene o svemu misle, nekad i previše, zato im je potrebno više vremena ispred ogledala. 

Lacoste je sinonim za elegaciju i istrajnost, i ono u šta uvek možeš biti sigurna to je da uz Lacoste torbu uvek imaš primesu čistog stila. Lacoste ženske torbe su elegantne i traju više sezona, kvalitetne su i lako se uklapaju uz svaki stajling. 
 

Šta se nalazi u ženskoj torbi?


Osim telefona, novca, lične karte, kartica za plaćanje, maramica, šminke i kreme, šnale i ključeva, poneka ženska torba sadrži i parfem, zar ne? To je neki minimum, da se nađe za svaki slučaj. 

Verovatno se jedan deo žena neće složiti sa prethodnom listom, jer je svaka drugačija. Dakle, svakoj ženi je potrebna torba drugačije veličine. Osim prilike na koju se ide, odabir torbe zavisi i od sezone i godišnjeg doba. 

Velike ženske Lacoste torbe

U velike torbe stane mnogo stvari. Ukoliko je ovo torba koju bi shodno svom životnom stilu nosila svakodnevno, onda biraj da to bude ona boja koja ti se slaže uz većinu garderobe za tu sezonu. Stigla je kolekcija jesen/zima 2021. i iz nje izdvajamo dve velike crne torbe različitog oblika.

Ženska Lacoste torba sa prve fotografije je šireg oblika i pogodna je kada u njoj, na primer, nosiš svesku za posao ili fakultet, flašicu vode ili parfem. Tvoj dugački spisak sadržaja torbe će se udobno smestiti i zauzeti svoje mesto. 

Na drugoj fotografiji se nalazi crna ženska Lacoste torba nešto manja, koja po svemu ostalom nalikuje prvoj torbi. Obe ženske torbe imaju ručke za nošenje preko ramena ili u rukama, ali i diskretni Lacoste znak sa prednje strane. 

Male ženske Lacoste torbe

U susret hladnijim danima sa manje sunca, ostajemo pri izboru ženske torbe crne boje. Pogledaj fotografiju ispod gde se nalazi ženska Lacoste torba napravljena od 100% kože!

Tako je jednostavna i neobavezna, a složićeš se da može da se nosi i uz ravne kožne cipele koliko i uz bele patike za svaki dan. Može se nositi uz pantalone, isto koliko i uz trenerku. Pročitaj Pet saveta kako da uvek imaš šta da obučeš uz Lacoste. To će ti sigurno otvoriti vidike za nove ideje i usklađivanje ove crne kožne torbe. 


A za definitivno elegantniji izgled, kada već bude došlo vreme da se nose kaputi, odaberi žensku Lacoste torbu sa fotografije ispod. Na sebi ima kaiš za nošenje preko ramena, okrugli metalik privezak, spoljašnji i unutrašnji džep, kao i metalik Lacoste logo sa prednje strane. 

Ova ženska torba je definitivno favorit za svakodnevnu eleganciju kada imaš opušten dan za šetnju, šoping ili čak večeru.

Svet je lepši kada se ti sama osećaš lepo, a Lacoste torbe će ti pomoći u tom osećaju. 

Podelite