Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Kako smo proveli školski raspust: na rolerima

raspust, roleri
18. 07. 2023.

Od septembra, u školskim sveskama prva tema će biti “Kako sam proveo/la školski raspust” i baš vaše dete može da piše o svojim novim rolerima. Ova tema ih verovatno čeka svake godine po povratku u školske klupe, a novi roleri iz N Sport prodavnice im mogu biti inspiracija za ovogodišnji sastav. 

Samopouzdanje je nešto što se stiče kroz vožnju rolerima, jer na ovaj način klinci razvijaju nove veštine. Ona deca koja nikada ranije nisu vozila rolere imaju jasan cilj i teže da ga ispune. Za to je neophodno da prevazilaze izazove i veruju u sebe. Čak, kroz vožnju rolerima, deca mogu da izbace svoje eventualno neraspoloženje i izraze se kroz kreativnost. Može se reći da deca na ovaj način jačaju svoje mentalno zdravlje. To je samo jedan od benefita vožnje rolerima. 

U našoj ponudi nalaze se roleri za dečake i devojčice od brenda Action. Dolaze u raznim bojama, tako da deca mogu da biraju šta im se najviše dopada. Sve dečije rolere u našoj prodavnici pogledajte ovde.
 

Dečiji roleri za devojčice


Avantura na osam točkova može da počne - na fotografiji iznad nalaze se beli dečiji Action roleri. Imaju duboki profil i udobnu unutrašnjost, po četiri točka i kočnicu. Gornjište je obojeno u roze i ljubičaste boje i preko njih se vezuje čičak traka koja stabilizuje položaj jezička. Sivi plastični deo ojačava stopalo, dok beli deo ojačava položaj noge i zgloba. Preko zgloba se pruža plastična vezica za još stabilnije držanje. Sve ove funkcionalne karakteristike su neophodne da bi ih deca bezbedno kotrljala. 

Sjajna stvar je što ova vrsta aktivnosti pokreće celo telo i zahteva vežbanje kičmenih mišića. Da bi ovo uspela, deca će aktivno vežbati ravnotežu i koordinaciju, razviti motoričke sposobnosti, pomoći će svom kardiovaskularnom sistemu. Opcija da provode vreme unutar kuće ispred malih ekrana pada u vodu. Vožnja rolerima podstiče decu da izađu na vazduh i stvaraju nova prijateljstva i uspomene. Osim što je zdrava za telo i duh, vožnja rolerima je zabavna!

Dečiji roleri za dečake


Sve funkcionalne karakteristike koje smo naveli u prethodnom delu teksta se odnose i na ove crne dečije Action rolere. Sa zelenim i belim šarama na gornjištu, ovi dečiji roleri će postati omiljena igračka za sve dečake. Sjajna stvar je što se roleri, kako za devojčice tako i za dečake, mogu nositi čak i na dva prsta, pomoću trakice sa zadnje strane. 

Vožnja rolera može sjajno da podstakne klince da se druže jedni sa drugima. Deca mogu da se pridruže grupi drugara i da zajedno istražuju svet rolanja. To stvara priliku za druženje, saradnju i izgradnju prijateljstva. Takođe, vožnja rolera može biti i porodična aktivnost koja okuplja članove porodice i omogućava im da provode vreme zajedno na vazduhu. Fotkajte se zajedno, okačite fotke na instagram i označite nas!

Sjajna vest za decu, ali i za roditelje je ta da se roleri mogu voziti i tokom drugih godišnjih doba, važno je samo da je napolju suvo. Kada počne škola, pa kada se završe sve obaveze, deca i dalje mogu da voze rolere sa drugarima van kuće. Učinite ovo leto raznovrsnim za svoje klince i obradujte ih novim Action rolerima i N Sport prodavnice!

Nastavite sa čitanjem: Neka se deca igraju napolju uz loptu i rolere!
 

podeli