Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Kako se nose muške karirane košulje?

košulja, stil, dezen
14. 09. 2021.

Oblači se odvažno i u svoj svakodnevni izbor odeće uvedi i ovaj klasik – karirane košulje. Nije tako strašno, kao što možda deluje. Samo bi trebalo znati kako nositi karirane košulje i sa čime bi ih trebalo kombinovati. 

Karirane košulje se mogu nositi formalno i opušteno. Doduše, uvek su pripadale casual stilu, ali danas to zavisi od materijala od kojih se prave i kako se vi u tom materijalu osećate. Mogu se nositi svakog dana, a mogu i u posebnim prilikama. Dezen je specifičan, ali nije "nemoguć za saradnju". U njima postoji baš nešto primamljivo.  

Najvažnije je da vi budete zadovoljni svojim izgledom. Ceo tekst posvećujemo širenju znanja o šari ovih košulja i pozivamo vas da odaberete svoje omiljene modele brendova poput Tommy Hilfiger, Staff Jeans, Replay i drugih. 
 

Boje i druge šare uz karirane košulje


Najpoznatija definicija za karirane košulje je ona koja ih opisuje kao šablon pruga koje su postavljene u horizontalnom i vertikalnom pravcu. Dakle, pruge se ukrštaju pod pravim uglom. Karirane košulje nisu takve zbog određene boje, već zbog rasporeda pruga. 

Koristite komplementarne boje sa kariranim košuljama da biste stvorili složeni izgled. Komplementarne boje znače dopunske boje. Nastavite, dakle, sa jednom bojom koja se već nalazi na kariranoj košulji. Cilj je da je uklopite sa farmerkama ili pantalonama koje na sebi imaju boje koje se nalaze i na košulji. 

Osim komplementarnih, možete uvek da birate teksas farmerke ili jednostavne, zemljane boje. Nećete morati mnogo da se brinete kako ćete izgledati, ako ostali predmeti budu neutralnih boja - sive, crne ili braon. 
 
Na prvoj fotografiji je muška košulja Tommy Hilfiger napravljena od organskog pamuka, pamuka i 4% elastina. Može se nositi u formalnim prilikama ili na svečanim događajima. Na drugoj fotografiji je Staff Jeans muška košulja napravljena od 100% pamuka. Napravljena je tako da se može nositi svakog dana. 

Karirane košulje imaju složenu šaru, što privlači pažnju. Nošenje karirane košulje sa drugim šarama može biti nezgodno, ne treba preterivati, ali može i to da uspe - za onoga ko se razume u stil i ko hrabro odmerava uklapanje. Neka je karirana košulja centralni odevni predmet, tako da sve drugo gradite oko nje. Zapravo, najvažnije je to kako vi mislite - stoji li vam kombinacija karirane košulje sa drugim šarama? Da? Nosite ih! 

Vremenom se pokazalo da su karirane košulje odlične i za poslovni stil - business casual. Karirane košulje su i ležerne i zabavne, ali može biti izazovno to kako ih kombinovati sa drugim delovima odeće. 

Najvažnija stvar koju treba znati kada se nose karirane košulje je kako koristiti druge odevne predmete da bi se upotpunile složene linije. Dajte sebi priliku i oprobajte se u novom dezenu.

Raskopčaj svoju košulju za opušteniji izgled 


Karirane košulje izgledaju ležerno i zabavno, ako nisu zakopčane. Ne volite da nosite otvorene košulje? Otkopčajte samo nekoliko dugmića. Neka majica ispod bude vidljiva bez potrebe da potpuno otkopčate košulju. 

Karirane košulje, dobrodošle u svakodnevnicu.

Na kraju krajeva, uvek možete "nabaciti" kvalitetnu Invento kožnu jaknu i prepustiti se ležernom izgledu. Zapratite nas na Instagramu i označite nas kada želite da pokažete kako kombinujete svoje karirane košulje.

podeli