Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Četiri prave kožne jakne za nju i njega od brenda Invento

INVENTO, JAKNE, PROLEĆE
21. 04. 2021.

Invento je brend koji s ljubavlju pravi kožne, perjane, zimske, prolećne i jesenje jakne. Danas se zove Invento, a pre toga pod imenom Fratteli je dvadeset godina gradio karijeru. Dobro iskustvo i novo ime formiraju uspeh na tradiciji koje su drugačije od ostalih. Invento jakne definišu modu, ne robuju trendovima i prkose testu vremena.

Slobodni duh i urbani životni stil su inspirisali Invento da kreira ženske, muške i dečije kožne jakne. N Sport sarađuje sa jakim i stabilnim brendovima, pa se u ponudi mogu naći nove Invento kožne jakne za prelazni period. Pročitajte tekst do kraja i odaberite pravu jaknu za vas.
 

Kožne jakne za duže od jedne sezone


Svaki brend ima svoju priču koja se krije iza imena i logotipa. Inventus na latinskom znači pronalazak, sa kojim se brend poistovećuje. Invento neprestano traži nove ideje, ali ne izostavlja tradiciju. Svako ko bira Invento kožne jakne zna da dobija dugovečnost i originalnost.

Invento za svoje jakne kaže: Invento modne kolekcije su kreirane sa vanvremenskim detaljima i dizajnom koji će trajati mnogo duže od sezone u kojoj je osmišljen. One su originalni i kvalitetni komadi garderobe koji se ne oslanjaju na prolazne trendove.

Znate ono kada je prelazni period dva godišnja doba, kada vreme nije za bez jakne, a sa jaknom će vam biti pretoplo? U takvim situacijama nastupaju Invento kožne jakne. Kao što postoji letnja must have odeća, tako su i kožne jakne must have.

Muške prave kožne jakne

Vreme je za prave kožne jakne!

Kožne jakne su nezamenljiv klasik, koji dobro stoji i muškarcu i ženi. Kada vas vide u kožnoj jakni, odmah vas ljudi shvate ozbiljnije. To je jedan stav koji govori da cenite stil kako u odevanju, tako i u ponašanju.

Prava kožna jakna se daleko više primeti i bolje stoji od neke kopije. Muška kožna jakna će vam trajati godinama, a odlična stvar je da pored nje nećete morati mnogo da razmišljate šta da obučete svaki put kada idete do grada, kod prijatelja, pa čak i na rodbinske svečanosti.

Muške kožne jakne sa slike imaju rajsferšlus, nabore na ramenima, dva džepa i dovoljno dugačke rukave. Vrlo su sofisticirane i u njima ćete izgledati nepogrešivo.

Uskoro će Invento postati vaš omiljeni deo garderobe. To će biti ona jakna koju možete da nosite uz sve i koju ćete uvek birati i zgrabiti sa sobom.

Ženske prave kožne jakne


Svaki detalj je važan - od izbora materijala preko izbora boja i šivenja, pa sve do završne obrade. Žene to dobro razumeju i zato su često one te koje biraju kvalitet za sebe i svog muškarca. Žene to najbolje prepoznaju.

Na fotografijama se nalaze dve ženske kožne jakne, jedna sa kaišem, a druga bez. Model levo ima duge rukave, rajsferšlus i kopču kod vrata, jednostavnog je kroja i pravi je izbor za žene koje više vole nešto klasičnije. Invento kožna jakna sa dense strane je uža, ima kaiš oko struka, i nosi se tako da nema potrebe da se zakopčava do kraja (iako može). Dobro se slaže uz farmerke, mada to je onaj komad odeće koji ide uz sve.

Ako neko brine o preciznosti, to je onda ovaj brend. U strastvenoj želji za perfekcijom kreiraju jakne koje možda samo deluju da imaju grube i oštre linije. Invento svoje znanje i umeće koristi već dve decenije radi proizvodnje jakni zasnovanih na inovacijama i kvalitetnim materijalima, kako i sami kažu.

podeli