Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Icepeak je jedan od najcenjenijih evropskih brendova zimske odeće i opreme

brend, zima, oprema
23. 12. 2022.

Icepeak je svetski brend koji pravi odeću i sportsku opremu za sportove na otvorenom - pretežno zimske sportove. Impertiv brenda je da pravi visokokvalitetnu odeću za svaki uzrast koja će podstaći avanture. Zajedno sa celom porodicom, uz Icepeak, se uputite u prirodu čak i po hladnom vremenu i uživajte. To može biti i sjajan povod za proslavu Nove godine.

Najvažnije odlike Icepeak komada su hidroizolacija, neupijanje snega sa spoljašnje strane, toplota i održavanje maksimalne slobode kretanja. Icepeak jakne i pantalone imaju mnogo praktičnih džepova i pregrada. One služe za stvari koje biste poneli sa sobom, bez da morate da dodatno nosite torbu koja bi vam predstavljala teret: telefon, novac, ski pas… ili nešto sasvim drugo. 

Brend koristi visokokvalitetne materijale i tehnologije za proizvodnju svojih proizvoda. Jakne i pantalone su vodootporne, vetrootporne, a istovremeno prozračne te se nećete pregrejati u njima.  Uz dovoljno rastegljivog materijala u sebi, pantalone i jakne će vam dobro stajati zato što ćete u njima imati maksimalnu slobodu kretanja.
 

Muške Icepeak ski jakne


Na fotografiji iznad se nalazi Icepeak muška jakna za skijanje. I spoljašnja i unutrašnja strana jakne su precizno i pažljivo isplanirane, tako obezbeđuju razigran izgled i udoban kroj. Sve jakne, pantalone, kape i ostala oprema imaju završnu obradu sa zadivljujućim bojama i krojevima. 

Icepeak muška jakna za skijanje ima kapuljaču, koja se može pomoću čičak trake skupiti oko vrata. Pored toga, ova jakna ima uske rukave sa prostorom za palac i preko njih široke rukave. Sa svih strana se nalaze pomenute pregrade i džepovi. 

Pogledajte još i ženske i dečije Icepeak jakne.

Ženske Icepeak ski pantalone

 
Na fotografijama iznad se nalaze ženske Icepeak skijaške pantalone. One su sasvim crne boje, uske pri struku, a šire se nadole. Dovoljno široke za slobodan pokret, a dovoljno uske da zaštite od hladnoće. 

Celu Icepeak ponudu u N Sport prodavnici pogledajte ovde.

Icepeak dolazi iz Skandinavije


S obzirom da je fokus na zimskim sportovima, može se lako zaključiti da Icepeak dolazi iz jedne severne zemlje - Finske. Brend postoji više od 25 godina i jedan je od vodećih evropskih brendova odeće za zimske sportove i skijanje. Pored udobnosti, ova vrhunska odeća obezbeđuje maksimalnu slobodu kretanja i osigurava da ste u njoj uvek dovoljno topli, bez nedostatka prozračnosti. 

Trud oko kvaliteta je prepoznat od francuskih, holandskih i norveških partnera, poput skijaških reprezentacija i televizijskih magazina, čiji je Icepeak partner. CoolTech, Icemax, QuickDry su samo neke od tehnologija koje u kombinaciji sa visokotehnološkim materijalima omogućavaju brendu da postigne kvalitet. Zato finski brend i jeste jedan od najcenjenijih brendova zimske odeće i opreme. 

Icepeak ima na umu celu porodicu, tako da će svaki član porodice pronaći nešto za sebe. Pored primarnog kvaliteta, imaju i tim dizajnera koji svakom komadu dodaju stil. Dakle, uz Icepeak možete da se nostite sa hladnoćom sa stilom. Uputite se na planinu i znajte da odmor na planini leči.

Pantalone i jakne su najpopularniji proizvodi brenda Icepeak. One su maksimalno udobne, tople i pružaju zaštitu koja garantuje dobar provod na skijaškim stazama. U N Sport prodavnici pronađite svoje omiljene komade.
 

podeli