Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Letnja "must have" odeća i obuća

LETO, PREDLOZI, MUST HAVE
12. 06. 2020.

Leto, dobrodošlo nam na velika vrata! Sunce, raspoloženje, lagana hrana, šetnja, sport i plaže ili bazeni su omiljene aktivnosti i mesta na kojima ćete uživati ovog leta! Kao i svako godišnje doba, tako i svaka modna epoha ima svoje modele koji obeležavaju dati period. Must have komadi nastali su kroz modne trendove. Moda je u oblačenju, aktivnostima, razmišljanju; moda je stil koji se prati u određenom vremenskom periodu. Pravi je trenutak da dugačke rukave i zatvorene patike ostavimo sa strane na tri meseca, da bismo napravili mesta u ormaru za letnje must have komade.

Mi smo izdvojili nekoliko muških i nekoliko ženskih must have modela za leto 2020. godine.
 

Otvorena obuća i lepršava ženska odeća


Možda i najveće olakšanje koje može da se oseti tokom leta jeste otvorena obuća. Osećaj da vas ništa ne steže i ne guši prilikom svakog koraka je umirijući za letnje dane. Ono što je must have model ove sezone svakako jesu sandale sa platformom. Platfrome su nastale devedesetih godina prošlog veka, a znale su biti tako visoke da je pretila opasnost od povrede prilikom njihovog nošenja. Danas ne važi ovaj trend, jer su modeli više prilagođeni funkciji. To znači da se danas obuća sa platforom nosi radi svakodnevnih aktivnosti, a ne kao tada - u diskotekama.

Upravo su jedan od takvih must have modela nove ženske Guess sandale poznatije pod imenom Lessa Zeppa Wedge. Model je elegantan i privlači pažnju, baš kakav i jeste brend Guess. Platforma je ukrašena zlatnim detaljem, zvezdom i nazivom brenda Guess. Model je crne boje, dok je platforma bele boje. Na ovom modelu ženskih Guess sandala se nalaze i kaišići radi podešavanja jačine zategnutosti sandale na nozi.

Takođe, iz Guess ponude izdvajamo must have žensku suknju Guess Marion. Popularni model midi suknje se lako kombinuje uz sve majice i košulje. Dužina suknje je odlična pogotovo za posao i svečane prilike, kada provodite veći deo dana prema određenom dress code-u, a da vam pritom ne bude naporno da nosite tu odeću. Siva boja suknje će se savršeno uklopiti uz gore pomenute Guess sandale.
 

Muški must have komadi


Muškoj populaciji za poslovne i svečane prilike preporučujemo belu košulju. Osim što je letnji must have, ona je nosiva u svako doba godine. Leti posebno, zbog svoje bele boje, koju će vaše telo lakše podneti usled visokih temeperatura. Upravo su takve Tommy Hilfiger muške košulje.

Uz ovu belu košulju predlažemo Tommy Hilfiger muške cipele koje ćete moći da iskoristite u svakoj prilici. Jednostavne, sive, plitke, a što je najvažnije - udobne za svaki vaš letnji korak.

Kada pričamo o letnjim must have modelima, neizostavno je spomenuti večiti balkanski must have model papuča. Prognoze za leto su preko 30 stepeni, a zatvorena obuća to neće uvek trpeti. Plaža, bazeni i opuštena svakodnevnica će vam biti zahvalni, uz udobni korak i osećaj prijatnosti tokom nošenja letnjih must have papuča. N Sport ima veliki izbor različitih brendova papuča, a na vama je da pronađete svog favorita. Da se odbranite od jakih udara sunca, a da upotpunite svoj casual stil tog dana, pronađite svoj omiljeni kačket.

“Brojimo sitno” do početka leta, a vaši must have letnji komadi su vam na dohvat ruke. Požurite do N Sport internet prodavnice i ugrabite svoje komade na vreme.

Ako još uvek niste sigurni zašto je bolje da kupujete online, pročitajte naš blog i prepustite se modernom načinu kupovine.

podeli