Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Edita Aradinović u PUMA kombinacijama

EDITA, PUMA, INSTAGRAM
15. 10. 2020.

Edita Aradinović, naša poznata pevačica, sasvim sigurno ima smisao za high street stajling. Editi stoji sve - naprosto blista koji god komad odeće ili obuće da ponese. A nama se čini da joj najbolje stoji brend PUMA, čije modele redovno nosi.

PUMA i Edita imaju zajedničku notu, a to su opuštenost, udobnost i futuristički stav. Neobavezni i gotovo neprimetni napor koji ulažu, odaju utisak lakoće na svakom koraku uz dozu elegancije. Edita je mlada, talentovana i ozbiljna pevačica koja prati modne trendove današnjice i vrlo se lako prilagođava istim. Editine PUMA kombinacije možete redovno videte na društvenoj mreži Instagram, gde Editu prati skoro 600.000 fanova u ovom trenutku.

Odvažne PUMA kombinacije, koje ume da ponese, harizma kojom zrači svakog dana i popularna muzika koju stvara su, iz našeg ugla, njeni glavni aduti. U ovom tekstu ćemo predstaviti poslednja dva Editina favorita iz PUMA kolekcije sa internet prodavnice N Sport.
 

Patike Puma RS-X3 Emoji


Jednostavno, ovo je godina koju su obeležile PUMA RS-X patike. Skoro svaki model je poseban na svoj način, istovremeno zadržavajući priču PUMA Running System tehnologije, koja je bila boom osamdesetih godina i koja je na svojevrstan način brend potvrdila kao globalnog igrača u svetu sporta.

Osim toga, dizajn PUMA RS-X patika je nadasve futuristički i redovno nas podseća na važnost treniranja, makar amaterskog trčanja. PUMA RS-X je state of the art model iz osamdesetih! Edita ih na slici nosi da upotpuni svoj svedeni izgled tamnijih tonova.

Beli đon i emoji žuta boja naglašavaju ceo stajling i kompoziciju ove fotografije. Upravo je PUMA RS-X3 Emoji model koji je ponela Edita, a ova slika je osvojila instagram sa preko 68.000 sviđanja. U pitanju je dečiji model, veličine dosežu do broja 39, pa smo sigurni da možete pronaći svoj broj.

Osim toga, postoji i muški model, pa ako želite da vi i vaša devojka, ili vaš momak, imate iste patike i na taj način pokažete svoju povezanost, poručite oba modela već sada na ovom linku.
 

Haljina PUMA


Leto je iza nas, ali sportska odeća je deo ormara tokom cele godine. Editin favorit je haljina sa slike ispod, koju možete pronaći ovde na našem sajtu. Napravljena je od 96% poliestera i 4% elastina, što govori o udobnosti, a roze boje odaje note ženstvenosti.

Može se nositi tokom šetnje, na putu do teretane, ili po kući ili stanu. Pored rajsferšlusa koji se nalazi duž cele sportske haljine, ostali detalji su uski okrugli izrez, bele linije sa bočnih strana i kratki rukavi. PUMA logo je pozicioniran diskretno na gornjoj prednjoj strani. Ova uska haljina odlično stoji mladoj Editi, koja lako kombinuje haljinu sa sportskim patikama.

Svaki dan uz brend PUMA

Edita i PUMA su primer sportske udobnosti na svakom koraku i tokom svakog dana, a ne samo na terenu ili u teretani. Poslednjih godina sve su popularnije izazovne patike jarkih boja, a koje ne bi trebalo da budu prepreka svakodnevnici. Edita je upravo to pokazala na svojim slikama i tokom šetnje po gradu ili na kafi u svojim PUMA patikama.

Osim toga, haljina ne mora biti isključivo elegantna, već može biti i sportski orijentisana i stoga bi trebalo iskoristiti njene prednosti. Kombinacija udobnosti i modernog stila ne bi trebalo da bude potcenjena, a PUMA i Edita će nastaviti da daju ideje kako se osvaja svet.

podeli