Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Milenijalke će pre nositi Guess nego pripadnice generacije Z + pet Guess komada koji su ti stvarno potrebni

GUESS, MILLENNIAL, GEN Z
25. 03. 2021.

Guess odeća i obuća je izbor devojaka koje imaju od 25 do 38 godina u ovom trenutku. Guess je jedan od najpopularnijih lifestyle brendova širom sveta, posebno među onima koji prate modu. Sjajno, blještavo i cool - samo su neke od reči kojima će obožavateljke Guess-a opisati ovaj brend.

Farmerke su bile prvi njihov proizvod, a brend nije bio toliko popularan u prvih dvadesetak godina postojanja. Vremenom, Guess je postao simbol mladih i seksi muškaraca i žena koje vode dinamičan život. Trouglasti amblem sa znakom pitanja u sredini je poznat po smeloj, seksi i mladalačkoj estetici koja spaja evropski šik sa opuštenim kalifornijskim stavom.

Istraživačka kuća YouGov je pre par meseci otkrila da je ovaj brend popularniji među ženama nego među muškarcima. Osim toga, otkrili su da milenijalke kupuju više Guess komada nego sve druge starosne grupe. Iako nije obavezno modni imperativ generacije Z, videćete mlade dame koje se ugledaju na iskusne starije sestre i modne blogerke koje sa stavom nose Guess.
 

Pet Guess komada koji su ti stvarno potrebni


Evo nekoliko Guess komada koji su ti potrebni u svakom trenutku. Možeš ih nositi svakog dana i tokom cele godine.

1. Guess kaiš Soft Waist


Znaš ono kada imaš savršen spoj široke košulje i uskih farmerki, ali nedostaje onaj jedan detalj? To je upravo ovaj kaiš ili pojas, koji se može nositi preko odeće u visini struka.

Široka košulja se može iskoristi baš u ove svrhe: dodaj zlatne karike i takav sat i imaš spreman outfit. Osim toga, ovaj kaiš će naglasiti struk na uskoj odeći - obuci jednobojnu crnu usku haljinu i oplemeni ceo izgled Guess kaišem sa kopčom.

2. Ženske patike Guess Shoes Moxea Active Lady Leather Like


Zamisli uske crne pantalone, jednobojnu bež, crnu ili belu majicu, duži sako ili popularnu kariranu shaket jaknicu i ove Guess patike! Dobijaš jedan smart casual izgled uspešne dame koja uvek pronađe vreme za sebe. Atraktivni modeli su oduvek bili jedino modno rešenje ovog brenda.

S obzirom na ojačan đon, ove ženske patike mogu se nositi tokom celog dana i vrlo su udobne. Svakako, ove Guess patike možeš nositi u različitim prilikama.

3. Ženske patike Guess Bolier Active Lady Leather


Da, proleće je tu! Kako ispratiti proleće i dočekati leto bez belih patika?! Bele patike rade pola posla – čak i uz običnu majicu i farmerke izgledaćeš doterano. Ove bele kožne Guess patike sa slike su niskog profila i imaju zlatne linije na bočnim stranama, koje naglašavaju dozu elegancije u svakom izgledu. Zlatna boja nije nimalo sportska boja, tako da uz ove ženske patike podižeš igru na novi nivo.

Ako mnogo šetaš tokom dana, a želiš da i dalje budeš deo svetskog brenda, pogledaj ove ženske patike Guess Active Lady Dafnee.

4. Ženske farmerke Guess Jeans Curve X


Istina je da su milenijalke navikle na plitke pantalone, ali uz Guess duboke crne farmerke zavoleće modne trendove generacije Z. Ove ženske farmerke imaju visok struk i vrlo su uske. Drže svaki deo tela na svom mestu i mogu se nositi gotovo svakog dana. Nabaci jednostavnu majicu i kožnu jaknu, pokupi kosu u rep i nabaci sunčane naočare. Ma, niko ti ništa ne može!

5. Ženska torba Guess Chich Shine Mini Crossbody Flap


Potrebna ti je jedna crna polu-elegantna torba koju možeš da prebaciš preko ramena i da slobodno šetaš gradom. Crno ide uz sve, a u njoj ima dovoljno mesta za osnovne stvari - telefon, novac, ključeve i parfem.

Za još mnogo kombinacija, poseti N Sport internet prodavnicu. Tamo ćeš pronaći elegante i opuštene Guess haljine, pantalone i majice, koje možeš kombinovati sa sandalama ili patikama. Mnoštvo aksesoara, poput novčanika i rančeva, će ti pružiti inspiraciju za nove ciljeve u 2021. godini.

podeli