Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Dečije patike za razigrani dečiji duh

patike, deca
28. 03. 2023.

Proleće, lepo vreme, razigranost i dečija graja - vreme je za nove patike! U susret lepom vremenu, izlazi se iz čizama i pravi raspored odeće i obuće u garderoberu. Novo vreme, novo rasoploženje, novo doba i nove patike. Dečije patike su najkorisnija dečija obuća, posebno kada su dizajnirana tako da će i sama deca jedva čekati da ih nose. 

Deca su vrlo pametna i znaju šta vole, oni ne komplikuju kada donose odluke. Samo je važno da poznajete svoje dete i šta ono voli. U ponudi N Sport prodavnice pronađite dečije patike sa njihovim omiljenim likovima iz crtaća ili drugim razigranim detaljima.
 

Dečije patike Adidas Spiderman


Mnoga deca obožavaju lik Spajdermena, čak i ako nisu gledali film. Posebno nakon filma, požele da sve što nose i koriste ima ovaj lik. Spajdermen je lik koji decu uči da budu verna, predana i keativna, kao i da pomažu drugima. On pravi greške, ali ih kasnije ne ponavlja i to je sjajna inspiracija za decu. adidas dečije patike sa fotografije imaju baš ove motive! U osnovni su plave boje, sa crvenim i belim detaljima, baš kao i odelo Spajdermena. Vezuju se sistemom pertlanja i imaju dodatnu čičak traku za samostalnije svakodnevno obuvanje. Ohrabrite decu da izađu iz kuće i igraju se na prolećnom suncu.

Adidas dečije patike Mickey Mouse


Adidas se ove sezone pobrinuo da se u kolekciji nađu i Disney likovi, kao što su ove dečije patike inspirisane likom Mikija Mausa. Baš kao i sami animirani lik avanturistički nastrojenog Mikija, ove patike kombinuju tri boje. U osnovi ove patike su crne boje, sa crvenom unutrašnjošću i žutim oblikom glave Mikija. Po celom gornjištu od mrežastog materijala se nalaze ostali elementi koji se mogu videti u crtaću. Ove dečije adidas Mickey patike takođe imaju sistem pertlanja i čičak traku preko. Klinci će se oduševiti i nositi ove patike bez prestanka.

Crne patike sa fotografije iznad imaju raspon brojeva od 21 do 27, a bele patike sa naredne fotografije od 28 do 35. Pročitajte i naš tekst Četiri pravila za kupovinu obuće za decu.

A sada, upoznajte se sa dečijim patikama adidas Grand Court Mickey.

Umesto sasvim crne, ove sasvim bele patike imaju motive u bojama Miki Mausa na znaku adidas sa bočne strane. Žuta boja Mikijeve obuće je obezbeđena za unutrašnjost, a crvena boja za umetak sa zadnje strane. Hitri Miki sa avanturom na umu, odnosno njegov animirani lik, nalazi se sa bočne strane. Kao i prethodne dečije patike i ove se lako pertlaju sa dodatnom čičak trakom za ohrabrenje mališanima da se samostalno obuvaju i izuvaju. 

Dečije Puma patike 

 
Sa rasponom brojeva od 28 do 35, dečije Puma patike sa fotografija se mogu nositi i u parku i na rođendanu. Sa leve strane se nalaze sasvim bele, sa ravnim đonom, dečije Puma Caven Mates patike. Puma patike za devojčice imaju nežnu roze unutrašnjost sa životinjskom šarom sa zadnje strane. Pertlaju se i imaju čičak traku sa početkom koji ilustruje mačiiju šapu. 

Sa desne strane se nalaze dečije Puma Smash patike. Sasvim plave boje, poput mora, sa likom plave ajkule sa narandžastim šlemom. Ove dečije patike imaju takođe ravan đon i posebno su razigrane. Odaju utisak sreće, radosti i letnjeg raspoloženja.

Patike za decu za posebne prilike

N Sport online prodavnica vam nudi i mnogo svedenih dečijih modela patika, koje možete iskoristiti i odlično ukombinovati i u svečanim prilikama. Jednobojni modeli se lako mogu uklapati u sve odevne kombinacije, a čak odlično i uz sportsko elegantnu odeću. Bele dečije patike poput Puma Karmen modela odlično se mogu uklopiti uz belu košulju ili haljinicu za rođendane i druge proslave. S druge strane, adidas Adventage K jako lepo upotpunjuje lanene stvari i laganu odeću koja će se uskoro početi koristiti. 

Neka vaša deca nose patike za proleće koje im se dopadaju i neka zajedno sa vama učestvuju u tom izboru!
 

podeli